Jump to content

Peter_G

Medlemmar
  • Inlägg

    51
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Peter_G

  • Födelsedag 1971-12-07

Medlemsinformation

  • Stad
    Stockholm
  • Yrke
    Försäljning & Marknadsföring
  • Intressen
    Whisky, Bilar, Golf & Skidåkning.

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peter_G's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Hej Benny fina exemplar börjar bli dyra i USA.... det är en fantastisk bil så hittar du ett bra exemplar till för dig "rätt pris" så köp! Tar du hem en från USA försök få den enkelt modifierad innan du skickar hit den:) lite bättre väghållning och en lättare motoruppdatering och du har en mycket trevlig bil! /Peter
  2. Hej, Efter timmar av felsökning i garaget går att konstatera: fläkten är hel! (Just nu matar jag den direkt från batteriet så att det går att köra med bilen) Status är som följer: När jag slår på AC:n så skickas en spänning på 6-8 v på ena kabeln men fläkten startar inte? kopplar jag på ett vanligt 1,5v batteri på samma kablar så börjar den snurra. lika så när jag kopplar 12 v från batteriet! men inte när den får 6-8 v som den skickar när AC:n startas? kan någon förklara detta fenomen? Var hittar man de olika givarna och relät som styr fläkten? finns det någon fara/nackdel med att mata 12v direkt från batteriet? givetvis har jag kopplat in en säkring på vägen nära batteriet. Är det något speciell kylarvätska som skall vara till en Cobra eller kan man hälla i vad som? Frågor som önskar svar...
  3. Tackar! Lämnade iväg dessa på renovering tydligen svårt att hitta rätt packningar. men med lite tur kommer dom i morgon..
  4. Nu har det monteras lite fler uppdateringar H&R Race Springs MM Caster/Camber Plates Bilstein HD series strut Front Swaybar Bushings Front Swaybar Endlinks En Cobra i grillen + ett svart tanklock efter en liten provtur så säger jag bara OJ, är det samma bil?? undra hur den kommer kännas när allt är bytt??? brukar ha ett stort lenende när jag kör bilen men nu räcker inte ansiktet till.... någon som har idé om vilka hjulvinklar man bör ha? Bilen skall gå mycket på gatan men klara av en tur runt bannan och uppmuntra till "aktiv" körning...
  5. Hej Bytte belägg fram på min bil och när jag tog bort bromsbeläggen så upptäckte vi att gummiskyddet som skyddar bromskolven är trasig. båda kolvarna på ena sidan och till den ena på andra sidan? vad gör man? går dessa att byta eller måste man lämna in oken på renovering? bar gör man det? bifogar en bild. vet inte om ni blir klokare på det? Bilen en Mustang Cobra 04.
  6. Jag köpte min Cobra 04 Augusti - 2010. Bilen var helt original... bilen är fantastisk orginal men mycket vill ju ha mer. så redan första vintern beställdes det en pall med grejor från USA... Nya fälgar och däck, lite motor uppgradering, och ett road & track paket. Leveransen kom förra sommaren men av olika orsaker så blev inget monterat mer än fälgar och däck Men det blev många härliga mil med bilen inklusive en tur på Mantorp (innan jag fått leveransen) Nu har det äntligen blivit lite förändring. Hittat en riktigt duktig kille som har tillgång till en "riktig" verkstad! vi har börjat arbetet med att äntligen uppdatera Cobran! Första kvällen blev det nya dämpare och fjädrar bak, Nya bromsbelägg fram! Första bilden bilen helt original.
  7. Tack för tippset! klockren sida!!
  8. Min Cobra 04- är kokande het.. Motorn blir för varm vid tomgångskörning (ja tyvärr måste den gå på tomgång ibland i dessa köer här i stockholm) Så fort bilen är i rörelse är det inga problem då står tempmätaren i mitten. men när den står på tomgång blir den för varm! Fläkten har tydligen 2 givare, en för vatten temperaturen och en för AC, så när man sätter på AC så skall fläkten tydligen starta? Här får jag ström fram till kontakten när jag slår på ACn. men fläkten startar inte! Kan det vara något annat än att fläkten som är paj? Skall man köpa en dyr orginalfläkt eller går det att använda billigare fläktar? skall man montera 2st en för AC och en för kylningen? Någon som har några ideer eller erfarenheter?
  9. även om inte körningen känns helt äkta så skulle jag vilja ha en sådan bil till minsta grabben! någon som vet vad den kostar eller var man får tag på den?
  10. Tack för hjälpen då måste min vara "Graphite"
  11. så tycker jag med, men jag önskar fakta.. den som här Charcoal skulle jag tro är mörk i mitten med svart skinn på sidan.. men är det någon som vet? skall ha en liten kul plakett i bilen och vill inte att det skall bli fel på den..
  12. Ledsen att jag tog i och avrundade..... du har givetvis helt rätt!
  13. Min Cobra finns i 2 olika färgkombinationer av inredningen. Någon som vet vad min heter? Charcoal then you have 1 of 94 convertibles in that combination Graphite then you have 1 of 34 in that combination.
×
×
  • Create New...