Jump to content

Peter61

Klubbmedlem
  • Inlägg

    35
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Peter61

  • Födelsedag 1961-05-29

Medlemsinformation

  • CMC
    2092
  • Region
    Ö.Mälardalen
  • Stad
    Åkersberga storStockholm
  • Yrke
    Byggnadsingenjör
  • Intressen
    Mustang, musik, läsa, snickra

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peter61's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Omdömespoäng

  1. Hej Puyo, spontant låter det som ett jordfel. Har du jordat den nya stereon med kabel till en jordskruv? Sen undrar jag om du använder Shakers förstärkare? Eller har du dragit nya kablar till högtalarna? Förstärkaren/arna sitter i kickpanel på förarsida å du behöver koppla dig förbi dem om du använder original kabelstam. Lycka till! /Peter (jag bytte stereo i en S197 men det är några år sen nu...typ 11)
  2. Hej! Jag provade några olika varianter i min dåvarande 2005:a. Förstärkare under hatthylla å baslåda höger sida, baslåda platt på golvet. Provade olika element och förstärkare. Det bästa blev till slut en stor portad låda på cirka 75 liter som monterades mot baksätets ryggstöd å spelade bakåt. Mycket svår att få in å ut ur bilen men det gjorde jag bara nån gång om året. Förstärkare DLS A6 och Kicker L7 12”. Signal via en pac från bakre högtalare. Men allt beror ju på vad du vill ha för ljud å hur mycket pengar du vill lägga. Idag finns det fina färdigbyggda lådor med förstärkare.
  3. Jag bytte till Steedas egna 14" med 4-kolvsok fram och stålomspunna slangar runt om. Nu är bromsarna bra. I klass med nya europeiska premiumbilar. För bankörning hade jag velat ha dem något kraftigare ändå. För gatan duger de alldeles utmärkt, distinkta med bra stoppförmåga. Du får gärna provköra om du kan stilla dig till april.
  4. Nyckelhålet i fusktanklocket är ett annat bra ställe. Ta bort låskolven å montera i det hålet.
  5. eller "rattlåsrally" på Tierp Arena. Jag har anmält mig, tänkte att det kunde vara kul att testa. Det är visserligen Euro & Jap show men enligt Emelie på Tierp arena så är det fritt fram för jänkare också. Är det någon annan som är sugen?
  6. Skönt att du klarade dig! Röda coupen får det bra i Mustanghimlen.
  7. Jo, såklart! Även G Ws romanfigurer gillar Mustang. I Grisfesten hyr Jarnebring en Mustang som spanbil, till Lars Martins förtret. Snacka om onödigt vetande... /Peter
  8. Kanske inte ett direkt svar på din fråga men prova att koppla ur högtalarna. Hatthyllans högtalare spelar i samma rum som subwoofern och de djupa bastonerna stör den mindre högtalaren. Pillra på fader eller koppla helt sonika loss kabeln vid elementen, det finns en snabbkoppling där.
  9. Själv köpte jag från Moss muscle, fungerade utmärkt i carport. Inget regn/snö uppifrån men lite som blåste in under de värsta stormarna. Hyfsat pris och standard spoilern får plats under. http://www.mossmuscle.com/Shop/ViewProducts.aspx?PlateIndexID=83789 Det har fått tjänstgöra under sommaren också och nu är det dags för vintervila igen. Oj, sorry! Fel årsmodeller.
  10. Hmm, det innebär att du körde i drygt 200 med hjulspinn. På is å snö. Hmm. Med en bakhjulsdriven bil. Det är TUFFT. Roligt med "galningar" som använder sin bil till att köra med!
  11. Peter61

    Mustangmodell 1/18

    Ja, just det, det finns ju leksaksaffärer också. Jag besiktigade Loreen i förrgår, rent papper! Jag körde en omväg hem :-). När jag sedan kom hem drog jag täcket över henne i carporten, en timme senare föll snöflingorna... Så än får vi gå i strumpor å skor. Framåt slutet av april/början på maj planerar jag att ställa på henne.
  12. Tufft! Behöver du göra några justeringar i bränsleblandningen när det är minusgrader? Vad har du för däck? Den accar ju iväg rätt bra trots det hala underlaget.
  13. Peter61

    Mustangmodell 1/18

    Jag brukar köpa modeller från: http://glmodellbilar.se/index.php De/han har inte så stort lager så kika in ofta om du letar en viss modell. (själv har jag svårt att hitta en GT coupe, de är alltid slut eller kostar skjortan...) Lycka till!
  14. Nej, du behöver en adapter. Jag köpte min på brc.se, finns på fler ställen förståss! http://www.brc.se/frontsatser/frontsats-ford-mustang-01-04/
×
×
  • Create New...