Jump to content

r_cronhage

Medlemmar
  • Inlägg

    46
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av r_cronhage

  1. För att skydda då de är av ytbehandlad alu. Ytbehandlingen var ganska bortblästrad av hjulsprut och det var en del andra skador på dem.
  2. Några fler bilder Våtslipat huv och tak innan polering Och såhär blankt blev det efter polering
  3. Det blir som vanligt långt mellan uppdateringarna här. Men det har gått framåt, och bilen är nu färdig för sommaren (hoppas jag, provkörning ikväll). Blev tvungen att bygga om för alukylen då den hamnade för högt upp Dammig bil Polerade och klarlackade tröskellister
  4. Tackar något tankskydd kommer det inte bli, ska dock lägga matta i bakluckan.
  5. Mittkonsollen är modifierad för att en ipod ska få plats istället för orginalradion. Nya radion har fått hamna innanför jalusin i konsollen, långt indragen så det finns fortfarande plats att ha annat där. Blev 4 inlägg då man bara får infoga 8 bilder per post.
  6. Oken är inte monterade då jag inte har nya fälgar och de får inte plats i 14"arna. Wilwood distribution valve och nya bromsrör till alla hjul Började igår att montera ihop fronten igen, hann få på huven
  7. Inredning nära klar Fått i tanken och nytt tanklock Monterat Wilwood skivbromsar
  8. Det blir långt mellan uppdateringarna här, men har fått en hel del gjort sen sist. Inte så vansinnigt mycket kvar att göra nu faktiskt, ska bli skönt att få komma ut till våren! Här kommer en del bilder på vad som är gjort sen sist... Batteri flyttat till baklucka och ny batterihylla tillverkad. Pluskabel dragen i höger tröskel. Tillverkar nya kylarfästen till alukylen Installerat larm, GPS-tracker, centrallås, elhissar och stereo (mycket kablar blev det) Reläkopplat hel och halvljus, elfläkt och tagit bort orginal start-solenoid, allt klart i motorrummer utom tändkablar. Ny generator är beställd...
  9. Dags att uppdatera igen... Har hänt mycket sen sist, motorlåda och bakaxel på plats, framvagn, innertak och rutor m.m. Har även fått tillbaka en del saker från kromning, rutramar bl.a. Allt rostfritt riktat och polerat. Motorn har fått ny färg och topparna nya ventiltätningar. Får se om jag hinner ut något i sommar, alla småsaker som ska fixas tar sån jäkla tid, och det är en hel del småsaker kvar och några större också. Hoppas hinna iväg för besiktning och någon kortare tur innan vintervila i alla fall.
  10. Tänkte slänga in ett par bilder på vad som hänt sen sist Alla lösa delar målade Alla bultar m.m eloxerade Dämpmatta lagt på hela golvet El installerat och ventpaket genomgånget med nya packningar Våtslip + polering Ny styrsnäcka med integrerad servo installerat och ny bromsservo. / Rikard
  11. Tack! Det kommer nog inte bli något kryss nu, kanske längre fram, just nu vill jag bara få ihop allt så jag kan använda bilen i sommar (tidsoptimist som jag är). Insidan på dörrarna är bara grundade än så länge, det svarta blir nog det sista som målas så att det inte skadas när allt ska monteras inne. I övrigt blir inredningen ganska original, ska någon gång byta stolar och så blir det kanske en bultad bur, inte för att jag ska köra på bana utan mest för att jag tycker det är ballt. Fälgar vet jag inte än, skulle gärna ha Forgeline men har inte råd att betala runt 10.000:-/fälg. Så det kan nog bli ett par american racing, 17". Om någon har förslag på lite mer pro touring fälgar som inte kostar en förmögenhet är jag intresserad Skulle behöva vinna på lotto så jag kan köpa allt roligt som jag "behöver"...
  12. Tack! Nej det kommer verkligen inte av sig självt, och jag har min farsa att tacka för att det ser ut som det gör. Hade jag gjort det helt och hållet själv hade det inte varit i närheten av vad det är nu. Men nu är det ju nästan så man knappt kommer våga använda bilen istället ... Det går förhoppningsvis över Och det är inte bmw färgen från förra sidan, blev en "egen" istället.
  13. Tack tack! Ja allt ska vara svart förutom utsidan av karossen, har svart inredning. Och den kommer inte vara röd, tror att det kommer bli den här färgen:
  14. Dags för en uppdatering, bilen har fått mellanlack, målad invändigt och under. Motorrummet kommer målas med rallysvart snarast. Därefter dags för karossen att få sin "riktiga" färg =)
  15. Ett par kvällar kvar innan mellanlack men det närmar sig. Lägger upp ett par bilder när farsan lagade falskanten i bakluckan där det tidigare "lagats" en gång och därefter rostat en hel del, så nu är den hel och rostfri igen. Hade först planer på att köpa en ny, men efter att ha köpt ny huv och sett hur mycket jobb det krävdes för att få den att passa som den ska var det nästan lika många timmar för att fixa rosten istället. Och så är det roligare med orginaldelar! Även på bakplåten har fått moddas lite då jag tänkt köra utan stötfångarhorn.
  16. Tack tack! Det går sakta men säkert framåt. Sen senast har bilen blivit grundad igen och slipad, en sista slipning med finare papper kvar och sen monteras allt isär igen och då börjar det riktigt roliga, dvs att få färg på allt
  17. Dags för lite nya bilder, spacklingen går sakta men säkert frammåt. De här bilderna är någon vecka gamla så det är inte mycket kvar nu innan nästa vända grund ska på.
  18. Nu var det återigen länge sen jag uppdaterade här, så jag slänger upp några bilder på det som hänt sen sist.
  19. Nu har karossen blivit grundad, i helgen ska jag börja kitta skarvar och nästa vecka åker ventrutramarna på omkromning.
×
×
  • Create New...