Jump to content

Andersdal

Medlemmar
  • Inlägg

    69
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andersdal's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

-10

Omdömespoäng

  1. Jag fixade det genom att ta en svetstråd och kroka om fjädern. Först satte jag dit kransen med de två skruvarna. Salig röra? Tycker jag nog inte. Happy hade gjort det precis som jag så det verkar vara samma på -68 och 69. Tack för svaret.
  2. Vänster halvljus fram var sönder. satte dit en ny lampa men hur gör man med fjädern? Kransen har två skruvar och sedan sitter det en fjäder i den tredje fästpunkten. När skall fjädern dit? Först eller att man försöker få kransen att kroka i fjädern?
  3. Är den svårstartad varm? Kolla med startgas, tänder den inte då så är det tändningsfel. Tändspolen var det på min. Kostade 350 kr på VP autoparts. Klockrent enkelt. Tänder den på startgasen så är det ju förgasarfel. Min tändspole hade ju gjort sitt.
  4. Hej Du kan väl börja med att kolla bilen i fordonsfrågan på nätet, slå in reg. nummer så får du ju det som finns där. Ägare och en del andra uppgifter som kan vara till hjälp. Är det ok så åk och kolla på bilen. Lycka till
  5. Tog hjälp av en kompis med stor erfarenhet av mustanger. Konstaterade att gnistan var lite svag, slog ihop stiften lite. Bilen startade direkt sedan. Tog det säkra för det osäkra och satte dit en ny spole. Skönt att vi hittade felet. Var inne på att det var ånglås och har satt dit en distans i 10 mm isolermaterial. Nu var det väl f-n om den inte skall fungera bättre.
  6. Kolla bensinpumpen? Lossa slangen och stoppa den i en flaska och sedan köra med startmotorn. Som på amazonerna?
  7. Har haft problem med start vid varm motor. Satt dit en 10 mm platta av isolerande material. Fortfarande hopplös vid varm motor. Läste här kondensatorn? Egna fundering, tändspolen? Tacksam för lite tips.
  8. [tackar för hjälpen. Andersdal
  9. Hej, blev oxå lite sugen det inscannade materialet Autolite 2100. kan man få en kopia, har precis monterat en platta i isolerande material 10 mm mellan insug och förgasare. Tycker att tomgången blev lite högre och behöver sänkas lite. vad skall man tänka på? Har haft problem med ånglås, hoppas komma tillrätta med det nu. Andersdal
  10. Andersdal

    Varning !

    Man får inte säga att en skojare är en skojare? Det är ett j-vla `tassande` nu för tiden. Alla blir kränkta och hotar med myndigheter osv.
  11. Har oxå uppfattat detta som ett fritt diskussionsforum, du har väl inget att be om ursäkt för. Just för att det är fritt så får man ju tycka vad man vill.
  12. Lite såp opera eller? Folk i Sverige ska hjälpa en kille som är i USA att köpa bil? Åker man dit för att handla bil borde man väl vara bäst att på plats avgöra om bilen passar en själv eller inte? Tycker du bilen passar dig så köp den.
  13. En fundering bara Cougar skall ha skinnstolar som ett alternativ har jag läst. De kunde ju kanske passa. Mustang och Cougar är ju tämligen lika.
  14. Hittar ingen spacer som passar till min 2 V orginalförgasare. Skall ta fram en själv i ett isolerande material. Tänkte göra den 10 mm hög. En fråga, kan man göra den efter förgasarpackningen? Alltså inte två hål som motsvarar tvåports förgasaren. Borde vara enklare och fungera?
  15. Fick ett tips, körde bilen varm. Lät den stå en ca 45-60 minuter. Tryckte gasen i botten och vred på startnyckeln, bilen gick igång.......... Får pröva mer men en god början var det.
×
×
  • Create New...