Jump to content

Kristian T

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Kristian T

  1. Jag är på jakt efter en termostat till min 351c motor. Har pratat med firmorna härikring och de tycks inte kunna få tag i korrekt modell. Var kan jag beställa en? Tacksam för svar!
  2. Motorn satt i en bil jag köpte. Och av de uppgifter jag fick med vid köpet så är det 2V toppar och de var planade så mkt. Det är en amerikan vid namn Bob Holmes som gjorde arbetet när han ägde bilen. Han drev en firma som gjorde topplocksarbeten. Tror firman hette Solberga topplocksservice. Vad jag har hört så ska han vara en mkt duktig kille. Jag skulle vilja sätta ihop motorn så jag får en rapp motor som är rolig att köra. Tanken är även att kunna köra på strippen för nöjes skull men utan att skämmas för mkt Så vad bör jag använda för komponenter med detta som utgångsläge? Jag har inte möjlighet att lägga ner en förmögenhet på motorn så nya toppar finns inte med i budgeten. Är det någon som har ett bra recept?
  3. Har en 302 med 351C 2V toppar. Hur mkt effekt kan man få ut av denna kombination? Topparna är planade 0,047 inch. Vilket ger 66cc's istället för 76cc. Jag skulle vilja få ihop en motor som är rapp. Tanken med min bil är att kunna köra nere på stan men också kunna köra på strippen utan att skämmas:). Bilen väger ca: 1000kg. Är det någon här som skulle vilja ge mig tips på vad som krävs för att få ihop en bra motor med detta som utgångspunkt. Tack i förhand
×
×
  • Create New...