Jump to content

BennyA

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About BennyA

  • Födelsedag 1973-05-06

BennyA's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Robban och Buset: Kommer inte ihåg på kronan men ca 5500:- inkl moms och frakt. 4 skivor komplett med belägg. Kolla bromsmannen.se
  2. Hej igen. Börjar med svar till Lope: Vi hade jättetrevligt och fick en otroligt rolig kväll i ert sällskap. Hoppas verkligen vi ses igen! Daniel: Jo, den är riktigt grym. Drar till sej kommentarer och blickar överallt. Huven och speglarna gillar jag bäst av det som är ändrat när det gäller utseendet. Pypes bomb är högt på den listan också när det kommer till upplevelse... Nu till det senaste i denna följetong. Originalbromsar = Skrot. Skeva som f-n vilket föranledde byte. Hittade Bromsmannen på nätet och köpte ett komplett kit av honom med skivor och belägg. Det tuffade till bilen ganska mycket tycker jag!
  3. Det kommer under våren bytas lite mer grejer men på det stora hela börjar bilen bli klar enligt min smak! Så här ser den ut för närvarande.
  4. Ovanstående styling gjordes säsongen 2011. Idag började det hela om igen.. Efter mycket funderande bytte jag ljuddämpare till Pypes bomb och jag säger bara ojvoj, vilket ljud! Och i stort sett ingen resonans. Ytterst lite kan anas när man kör exempelvis uppför i 90, annnars är det bara dovt, grymt motormuller som hörs. Är så jäkla nöjd, går omkring med ett leende och längtar efter sopade gator samt cruising i solen!
  5. Bytte sedan också fälgar till Boss 338 chrome, 20". De är jäkligt snygga då de inte har någon kant vid däcket utan ekrarna går rakt ini fälgbanan. Cleant och snyggt. Fast de var ett elände att balansera, gick åt sanslöst med vikter för att få ordning på balansen!
  6. Tänkte sedan montera ett scoop på huven. Efter en hel del funderande blev det istället en helt ny huv. KR500.
  7. Bilen behöver få luft att andas, bort med original luftbox och ersatte den med ett C&L cai.
  8. Fortsatte sedan med att byta ut backspeglarna som jag tycker liknar lastbilsspeglar. Inte snygga direkt... Agent 47 blev det istället. Nu ser det mycket bättre ut!
  9. Har sedan jag köpte bilen för snart två år sedan fixat lite med den. Började med att sänka bilen 1,5"
  10. Tack!! Är grymt nöjd själv och har redan märkt att bilen väcker betydligt mer uppmärksamhet ute på gatan. Fantastiskt kul!
  11. Har fixat med lite av varje under vintern. Först sänkning med 1,5". Sedan bytte jag ut lastbilsspeglarna mot lite snyggare variant. Agent 47. Efter det gav jag mej i kast med motorn. C&L CAI med tune från Torq För att slutligen byta till en KR500 huv. Tycker den är grymt snygg! Hm, det var ganska enkelt jämfört med att försöka få foton att hamna i rätt ordning..... Ger upp på den!
  12. Har testat Verbatim också. Krånglar precis som alla andra i min shaker. Dessutom precis som Robban skriver så kan en skiva funka efter en stund igen. Men plötsligt kan den bryta var som helst på skivan under uppspelning, eller för all del välja att spela hela skivan... Så jäkla irriterande. Jag har siktat in mej på en Alpine. Då kan jag också köra med ett usb direkt i front-uttag. Storleken på enheten är "dubbel Din" och de har övergångsadaptrar som man pluggar mellan bil och nya stereon. Enkelt och bra då jag inte fattar mycket om el! När jag ändå håller på ska jag klistra dämpmatta i dörrarna. Gör en del för ljudet samt lite "mercedes-klonk" när man stänger dörrarna Det gillar jag! Även solen har fläckar och i mussens fall är en av dem skrammel i dörrarna tycker jag. Finns för övrigt säkert fler märken på stereo som funkar bra också, bara den har storleken "dubbel Din". Är ju inte särskilt snyggt med en täckbricka där shakern suttit.
  13. Min shaker 500 laggar och kastar ut brända skivor på löpande band. Har testat olika skrivhastighet och fabrikat på skivorna samt även olika brännarprogram men det funkar bara inte. Däremot funkar den bra med de flesta köpeskivor så länge de inte är för mycket musik på så att de är fullt utnyttjade kapacitetsmässigt. Men hur som haver, jag har ledsnat och kommer köpa en ny stereo och byta ut shakern.
  14. Aha, det var praktiskt. Då blir det till att fundera på att byta ut lastbilsspeglarna till lite mer slimmade agenter! Låter som det skulle vara betydligt enklare och med snyggare resultat än att ge sej till och modda med befintliga grejer.
  15. Jag har övervägt att byta till Agent 47 speglar. Men är de elektriska eller får man ställa in dem manuellt så att säga? Nu ändrar man ju inte i tid och otid så det är väl inget stort problem men det är samtidigt störande med en "död" elknapp i bilen tycker jag. Synd att Ford gjort originalen stora som lastbilsspeglar och dessutom mönstrade. Skämmer en i övrigt grymt snygg bil enligt min mening!
×
×
  • Create New...