Jump to content

Matte_M

Medlemmar
  • Inlägg

    37
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Matte_M's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Jag frågade Ford Sverige om denna återkallning då min var med i listan. Deras svar var att det inte berör bilar i Sverige då vi har bältestvång här.
  2. Med ET 42 istället för ET 35 kommer hjulet 7 mm längre in i hjulhuset, längre från skärmkanten. Fälgbredden kvittar, däcket har ju sin bredd ändå, det är bara fälgkanten som kommer längre in i hjulhuset om du har en smalare fälg.
  3. Däckkanten kommer 22mm närmre skärmkanten och fälgkanten kommer 18mm närmre skärmkanten. Det bredare däcket breddar ju 10mm inåt och 10mm utåt. Den bredare fälgen är 0,5" bredare så den breddar 0'25" (ca 6mm) inåt och 0,25" utåt. Skillnaden i offset blir som du skriver att centrum på fälgen kommer 12mm närmre skärmkanten.
  4. Du har rätt Tobbe, det är ET 50 original. Kollade på originalfälgarna nu. Jag har 8,5*20" ET32 med 255/35-20 fram och 10*20 ET45 med 275/35*20 bak. Detta fyller ut bra tycker jag, ligger precis innanför skärmkanterna utan att det kan ta i någonstans. Min är också sänkt. Är det nån som behöver ett par 10*20 ET34 Torq Thrust II kromade så har jag ett par till salu för en billig peng.
  5. Jag har en GT -06 och hade samma problem med 10*20" med ET 34. Säljaren påstod att det var rätt fälg men det stämmer inte. Dom stack ut 6mm utanför skärmkanten på bägge sidor med bakaxeln centrerad med justerbart panhardstag. Hade nog passat på en GT500 där original ET är 34. Vad jag har kommit fram till är original ET 45 på en GT -06. Skaffade ett par 10*20" med ET 45 och då är dom innanför skärmkanterna. En fälg med ET 34 kommer 11 mm längre ut jämfört med en fälg med ET 45.
  6. Ser ut att vara G2, Redfire metallic. Jag har en likadan.
  7. Det blev en liten provtur i sol och +7°. Lite kallt ännu.
  8. Äntligen är ponyn ute på grönbete igen. Nåja, kanske inte så grönt än men det kommer väl.
  9. Jag upplevde det som att det blev betydligt sämre än med originalantennen. Men det är nog också lite beroende på hur långt från radiomasterna man är som Buset skriver. Jag köpte en Blaupunkt glasantenn istället och en blindplugg till originalantennen. Funkade bättre än den korta aluminiumantennen iaf. //Matte
  10. Jag tycker det skulle vara bra att kunna ladda ner hela manualen i ett svep. //Matte
  11. Du hade kanske 2 sub-utgångar på din stereo, jag har ju bara en. //Matte
  12. Mailade PAC-Audio för nån vecka sedan. Fick svar nu. Det ska vara en Y-adapter för att det ska fungera med alla subar. Så nu vet vi. //Matte
  13. Ja, från PAC-modulen till bilen. Men från stereon har jag bara en RCA för sub. //Matte
  14. Jo jag har också googlat en hel del utan resultat. Jag testar så får jag se vad som händer. Tack för alla svar. //Matte
×
×
  • Create New...