Jump to content

MaddeMagnus

Medlemmar
  • Inlägg

    38
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About MaddeMagnus

  • Födelsedag 1982-06-08

MaddeMagnus's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

0

Omdömespoäng

  1. Kan bara lägga till som en parantes. Samma sak hände när vi bytt utvändiga handtag. Gick varken att öppna utifrån eller inifrån. Panik. Det går ju inte att riva loss dörrpanelen när dörrn är stängd. Men efter nån timmes fipplande (märks att man inte snott så många bilar i sina dar) fick frughan upp dörren och vi satt ytterligare nån timme innan vi fattade att det var de nya handtagens "knoppar" som hade en millimeter för lång "pinne". Så den låg an på öppningsmekanismen och gjorde det omöjligt att öppna. Så om ni köpt nya utvändiga handtag kan detta vara en sak att passa sig för.
  2. Någon som vet var det finns sådan skola i närheten av Göteborg?
  3. Så om jag fattar det hela rätt har deras "retro 700-serie" inte inbyggd spole, men HEI modellen har det?
  4. Tack för tipset. Återkom gärna efter att du varit där, och berätta hur det blev, vad det kostade osv.
  5. precis vad det var. Dålig jord...
  6. Om man tar ur tankarmaturen, kommer man då garanterat behöva ny packningsring när man sätter tillbaka den, eller kan det funka med den gamla? årsmodell 69
  7. Hej. Nu har Cougar 69:an slutat blinka till höger när p-ljuset är på, relät stannar liksom bara... Slår man av p-ljuset så blinkar det som det ska. P-lamporna på höger fram lyser inte heller när man slår på p-ljuset. Vad katten kan det vara? Trött relä? Nån j-vla sladd som hoppat? Det är inte original elsystem, utan omdraget för nåt år sen av förra ägaren.
  8. Är helt rookie på detta. Vad vinner man på att justera bandet? Vilka symptom kan uppstå när man har feljusterat band?
  9. Det lät ju inte så kul kanske... Jag är bara ute efter ca 5-10 cm höjning. Kommer köregenskaperna kuka ur med den lilla höjningen? Kanske är värt att satsa på helt nya bladfjädrar då. De finns i olika "höjder" alltså?
  10. Har du inte tömt turbinen ska det bara behövas ca 4 liter. Fyll på via stickans rör. Detta gäller väl för c4 och c6 vad jag vet...
  11. Ja, det är 70-talsstuket jag är ute efter. Man bli tvungen att tillverka egna hänken då? Funderar också på vad man skall tänka på om man gör det. Behövs nya längre stötdämpare? Är det lugnt att ta av original-hänkena, eller snärtar bladfjädrarna farligt? borde dom inte göra va? Har aldrig monterat av eller på bladfjädrar förut...
  12. Jag upplever att 69 cougarn är lite svajig på vägen. Det känns som att styrservon är "för bra". Det är för lätt att svänga, så det känns inte helt säkert i högre hastigheter. Går denna att justera på något sätt?
  13. Tänkte göra ett oljebyte såhär när våren randas. Vad kör ni med för olja och varför? har en 351C
  14. Ja, det är klart. Distanser mellan blad och axel sänker ju, hjärnsläpp. Vore fräckt med hijackers, men det är lite för dyrt i nuläget. Någon som vet var man kan köpa längre bakre fjäderhänken? Eller man kanske måste göra dem själv?
  15. jag tänkte höja baken några centimeter på cougarn. Vad har ni för erfarenheter av detta? Vad är det bästa? Att sätta distanser mellan bladen och bakaxeln, eller köpa längre avstånd till bakre fjäderfästen?
×
×
  • Create New...