Jump to content

adamswe

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av adamswe

  1. Haha ja vi får se vad som händer o sker.... Camaron går ingenstans hur som helst, men kanske behåller båda.
  2. Haha ja det blir väl så. Tanken är dock o inte lägga för mkt tid o pengar utan nog sälja så småningom... (Tror jag)
  3. Då satt även vingen där, blev ju närapå en projekttråd av detta
  4. ok, då återstår vingen, monterade huvlåsen i orginahålen idag. tog dock ingen bild när dom sitter på av nån anledning... sen så står väl den där tvätten ganska högt på väntelistan nu
  5. Dom här fästena skulle nog va med i lådan trodde han som sålde den, men nån pinne prata vi aldrig om, vad är det för en pinne o vad gör den för nytta? /Adam
  6. Tack för svaren! svängde förbi lokala mustanghandlarn o köpte lite prylar som jag vill ha på bilen, bla huvlås, wiremodellen som jag använt på alla mina ndra bilar, har funkar kalas så här långt.... fick iaf monterat spoilern o emblemet i grillen efter jobbet idag. Kan va dags o tvätta av bilen snart om inte annat så är det inte långt kvar innan jag stripar upp den med mach1 stripsen på sidorna o då bör den nog va väl rengjord;) imorrn blir det montering av huvlås. Kan slänga upp en till bild då, tycker det är döfränt med spoiler o huvlås! sen köpte jag vingen till skuffluckan också, får ta den med här i dagarna...... over and out!
  7. Kalas! tack ska ni ha! följdfråga: hur ser dom korrekta fabrikslåsen ut? eller finns det några som är snarlika orginalen? nu jäklar fick jag till bilden, äntligen vid en riktig dator!
  8. Är det som vet exakt vart i huven jag ska borra för huvlås? här är ett par bilder från igår när jag justerade in framskärm mot dörr.
  9. När jag ändå är i farten kan jag passa på o fråga hur det ligger till med motorkoder vxllåda bakaxel på ford, på camaro har man ju koder på allt som ska matcha med varandra, hur är det med Ford? hur vet jag att bilen är #match? hittar ingen kod på motorn, har inte kollat låda o axel, tänkte jag kunde börja med motorn... nåra tips där?
  10. OK Tack! skönt o höra, så här lyder vin# 9R02M193069 /Adam
  11. Hej svejs, är egentligen en Camaro kille i grund och botten, men har köpt (vad jag hoppas och tror) en 69 mach 1 till mycket vettig peng men för att få detta bekräftat så skulle jag vilja ha hjälp o decoda det som står på den lilla plåten i dörrn, kan nån kunnig hjälpa mig? vore hemskt tacksam för hjälp. så här står det på den understa raden då. 63C 15 3AA 23G 71 9X Med vänlig hälsning Adam Annertorn kan klämma in nån på bild på vidundret så fort det blir så pass väder så jag kan fota en sväng om nån är intresserad?
×
×
  • Create New...