Jump to content

Mattiasw

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Mattiasw

  1. Hmm jag tror inte det har blivit något oljebyte gjort än då den inte har gått så långt, låter ju bra om det bara är det som behöver göras. Men enligt service boken är det väll ett tag kvar innan oljan ska bytas?
  2. Jag har en 2005a som har gått ca 3800 mil. Och lagom till sommarträffen så börjar växellådan jävlas. Helt plötsligt för en vecka sen så började det skrapa mellan 2an och 3an. Och idag när jag skulle testa den igen. Så slirar den på 1an. Höll knappt på att komma iväg och växeln hoppade i efter en bra stund. Det är automat. Är den nån som har nån aning om vad det skulle kunna vara? //mattias
  3. lånar tråden lite. jag har en 2005a och vad sägs om att göra en lackkonservering på den?
  4. Mattiasw

    sms utskick

    Jag har tänkt göra en sms lista för att skicka sms om träffar mm i sommar. Min önskan är ju att ha det via en dator och skicka via nätet så flera kommer åt. finns det någon bra hemsida som man kan skicka säg 100-150 sms samtidigt till en hyfsad kostnad? Eller finns det någon telefon som inte är allt för dyr i inköp som man kan välja alla kontakter samtidigt och skicka till? // Mattias
  5. Är till en Honda cr-v 2006 och till en Mustang gt 2005 så är tänkt till nyare bilar.
  6. Vad anser ni om att sätta på en nackkudde på den befintliga nackstödet på förar och passagerar sätena i bilen? Finns det några risker med det, tänker framförallt på om man krockar, får nacken/huvudet det stödet som man behöver och jag tror är framtestat av biltillverkarna!
  7. jag kommer då inte att lämna återbud om det inte löser sig med inlåsning eller vakt. men skulle kännas betydligt tryggare om man vet att bilen står säkert. då det inte är skrotbilar vi pratar om. kommer det 200 mustanger så är det ganska stora summor pengar som står samlat och ev oskyddat på samma ställe. det kan ju då dra till sig fel folk som vet att det står bilar för många miljoner. jag kör kanske en 300-400 mil per år med min. spelar ingen roll om det regnar ute om jag ska iväg. men är det inget speciellt jag ska på och det är oväder så tar jag naturligtvis en annan bil.
  8. ja så det kan bli. ja precis om det kommer så många kan det ju bli problem, men jag ser inte behovet av inlåsning som ett måste, utan det går ju att lösa med tex nån vakt som går runt på parkeringen under nätterna och håller fel folk borta.
  9. Såg i programmet för träffen att natten lördag-söndag kommer inlåsning av bilen ordnas. Borde inte denna möjlighet finnas redan från torsdag natt?
×
×
  • Create New...