Jump to content

Mustang-69

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Mustang-69

  • Födelsedag 1981-10-26

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mustang-69's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Har "lite" problem med min växellåda, d skulle lekas lite för ett tag sen (ej jag som körde lr va med) D va tydligeb backen å sen i med ettan tydligen..... Efter detta så är det följande: Framåt på 1.2.D.N Står still fast man känner att det e motstånd på R och på P står den still fast man får verkligen ta i för att få ur den plus att d känns som om något ligger i även där.. Känns åxå som den fortare på D på neutralen än den gjorde innan men inte helt säker den växlar riktigt när man kör på D... Någon som haft liknande problem??
  2. okey... Då får jag sätta på insug å förgasare på den som är i nu så länge om jag köper den andra.. Men om man säger kan vatten/bensinpump passa tror jag har d liggande till 302...
  3. Har hittat en 351W till hyfsat pris som jag funderar på å lägga i min 69 ligger en 302 (tror den e från 85), hur är det med grenrör och växellådan passar d direkt på lr måste man byta något av d.. Köpte även ett edelbrock alu perfomace insug å en 600 4-portsförgasare för ett tag sen, kan d tänkas passa på 351W?? Läste i förra forumet att d va ganska lätt å få tag på delar om man jämför med clevland..
×
×
  • Create New...