Jump to content

Tornye

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Tornye's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tack för ditt snabba svar Per! // Torny
  2. Var ute på en liten tur när det plötsligt small till och det stänkte upp kylarvatten på vindrutan. Min första tanke var att en kylarslang som brustit men tyvärr visade sig det vara värre än så! Vad heter den delen som vattenpumpen är bultad på? Är den av aluminium och är det då möjlig att svetsa igen hålet eller ska man försöka hitta en bättre begagnad del? Har inte hittat nån del på VP Autoparts i alla fall. Man se hålet i högra hörnet. Motorn är en 289 som sitter i en 67'a
  3. De fick iväg en container den 6/2. Den andra containern kom tyvärr inte iväg pga av att Tilte till min bil och en till försvunnit i hantering. De har bytt transportbolag. Väldigt trist men jag hoppas att bilen går iväg med nästa båt!
  4. Hej. Den 12/1 fick jag efter tjat reda på att bilen var bokade för transport till Rotterdam. frdrik skulle skicka över skeppningsdata så fort han fick pappren. Är det nån som vet hur länge man behöver vänta innan man får besked( kanske trådstartaren kan ge besked). Är det nån mer som väntar på sin bil där ute?
  5. En röd mustang hardtop 67a med vit inredning. Hoppas inte att dom fyller den bilen med grejer oxå! Jag kommer o updatera forumet "när" jag får något besked från GBG.
  6. Jag har oxå beställt en musse av dom. Skrev kontrakt i April, det skulle ta tre till fyra månader sa dom! Väldigt svåra o få kontakt med, Bara sporadiska svar via email eller sms. svaren man får är bara att dom jobbar för högtryck, inga datum. Har fortfarande inte en aning när bilen kommer till Sverige! Kan inte rekommendera dom!! Med facit i hand hade jag aldrig köpt en musse där.
  7. Kom väl för en vecka sen eller två om du menar Mustang Forum!
×
×
  • Create New...