Jump to content

__wROOM__

Medlemmar
  • Inlägg

    15
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av __wROOM__

  1. Bes. mannen hade inga krav på vilken höjd blinkersen skulle sitta på, det var han som föreslog att jag kunde sätta den där! Nu skulle man behöva ledigt, för att åka till Rättvik.
  2. Nu är det klart med besiktningen. Båda typning och kontroll Nu inväntar vi bara på reg. skyltar. Så här ser installationen av sidoblinkers ut, inte vackert men den blev godkänd och inga hål i skärmen! LOL!
  3. Har en GT/CS så det finns inget hål i skärmen! Var till Mora på efterkontroll med nya blinkers MEN dom fick inte sitta med dubbelhäftande tejp:( Vill inte borra i skärmen! Börjar bli less på Bilprovningen! Får sova på saken, kanske jag kommer på något! För övrigt så sitter tejpen som fan, går ej att bända loss med fingrarna. Bara bilen blir godkänd så åker backspegel kåporna på igen, klart snyggast!
  4. Äääh! Gick åt pepparn, hade ej "E5" märke på backspegel blinkersen. Trodde inte dom var så petiga om det. Men men, man lär sig så länge man lever
  5. mike85 jag har inte fått pm! Never mind! Det är klart nu
  6. Finns det någon här på forat som har kopplingsschemat på eu-baklysena? Har tid för reg.bes. i karlstad imorgon. Panik!
  7. Steeda extreme sport fjädrar blev det. Sänkte 1.75" fram och 2" bak
  8. Yes! Staget sitter där, beställt från Grufman Bil
  9. Nu fick jag dit sänk fjädrarna som jag beställt med bilen! Tycker själv att det blev snyggare och stabilare framför allt!
  10. ATL Global Logistics. Dom är bäst(ironi) haha!
  11. Väntar på offert på lack jobb, som skall skickas till USA. Hoppas att man får några dollar för allt. Det lutar åt hellack, för det är så mycket skavanker runt hela bilen. Bara bakluckan har klarat sig oskadd. Funderar på Xirallic lack. Radiant Red som är nästan som Red Fire Red. Tacksam för tips!
  12. <p> Men det är ju härlig bil. Man kan ju inte hålla sig, har blivit ett par korta vändor i sommarvärmen....
  13. Igår fick jag hem bilen från staterna. Efter mycket strul. SUCK! Fraktbolaget fördröjde skeppningen av någon underlig anledning med över 3 veckor! Fick mail från G-borg i tisdags på repor på motorhuven. Kom till G-borg, kontrollera bilen. LITEN repa! Repan var som min tumme är lång, ända ner i plåten! Små repor på skärmkanter! På alla fyra. Företaget som lossa bilen sa att dom aldrig sett något liknande. Var så tajt i containern att dom klämt well-papp mellan bilen och väggarna. Men som tur är så hade jag fraktförsäkring som jag hoppas ersätter skadorna. PS. Vid Laxå klev jag ur bilen med motorn igång, stängde dörren, dörrarna LÅSTE sig med enda nyckeln i ! Fick göra inbrott i bilen första dagen. HEHE!
  14. Grattis till en snygg bil! Väntar själv på min första musse:)
×
×
  • Create New...