Jump to content

66 mustang

Klubbmedlem
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    2742
  • Region
    Värm/Örebro

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

66 mustang's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. tackar för det svaret då kan jag lugnt starta upp då ,och sen ska jag kolla upp med någon som kan fylla ac åt mig
  2. tjena ska snart starta upp efter en genomgång av motor och låda och då undrar jag om man behöver fylla ac`n innan man startar eller om den inte går förrän man sätter på den , det verkar som det är som ett "frihjul" när man kollar på ac pumpen . om man ska fylla den vad ska den isåfall fyllas med ? kanske finns olika alternativ? tacksam för svar
  3. tackar för svar och bilder nu är det inget att skylla på längre , det är bara att dra igång ,våren närmar sig
  4. ska äntligen få tummen ur och lyfta ur motorn . var är bästa stället att sätta fästpunkterna om man inte tar bort förgasaren ? har en lyft med 4 fästpunkter . är det bara och ta 4 skruv som passar bra med lyften eller ????
  5. tack john för hjälpen ,bara att fortsätta med att få ut motor och låda för renovering nu då ,snart sommar
  6. behöver hjälp med div id brickor om det är någon som kan tyda dom . Bakaxel:WCZ-E 2.80 6BB930 Motor:289 C66 10 6-B 236-S Förgasare:Autolite DOAF V C9J16 D29 1B24 6TO7C213776 65A M22 Air Cond ( bricka på vänster framskärm)
  7. har bytt filter i lådan och nu funderar jag på hur mycket olja jag ska fylla på med ??? och fyller ni via olje stickan eller ?????
  8. tack för svaren .jag provar att lufta igen
  9. Har bytt värmepaketet och fyllt på med ny glykol och ska lufta systemet , har kört men det bubblar över väldigt efter en stund ska det göra det???? eller hur gör man ???
  10. tjena bilen har slutat att ladda ,kan det vara generatorn (kolen) eller är det laddningsrelä???? någon som har någon ide ??
×
×
  • Create New...