Jump to content

Sprintstar

Medlemmar
  • Inlägg

    13
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Sprintstar

  1. Snygg bil! Jag läste reportaget i tidningen och gillade vad jag såg! Jag är riktigt imponerad av alla som lyckas genomföra en sån renovering som du gjort. Speciellt om det är utdraget under så många år. Jag vet då att åtminstone jag har svårt att hålla fokus och se målet ibland. Man tröttnar ur och "säljer skiten" istället för att bara ta en paus och pilla sig i naveln ett tag.
  2. Det vore kanske kul med väghållning också. Om jag förstått det hela rätt var väl 302 Boss:en den enda Mustangen som hade nåt som kallas väghållning från början. Vad var gjort åt den? Men, sänker man en sån så kanske man sabbar väghållningen på den med.
  3. Hoppsan! Det var inte lite. Har du provat ut det genom flera år eller gjorde du rätt från början?
  4. Snygg bil! Hur är den sänkt? Den ser ut att vara ungefär i samma höjd som Pers på bilden.
  5. Du skrev att din slog igenom då nån satt i baksätet. Vart tog det i då? Jag är inte främmande för att modda för att det ska funka, om det inte innebär allt för mkt jobb förstås.
  6. Det var ett kit som innehåller allt verkligen. Det här med 4-, 4,5- eller 5-blad. Är det bara för att jag ska bli förvirrad det finns olika? Nejdå, jag misstänker att det har med hårdheten att göra. Reverse-eye 5-blad. Är det nåt för mig som bara ska åka lugnt? Eller blir de för hårda?
  7. Jag har funderat på det också. Jag är lite osäker på hur den blir att köra. Även fast jag inte har några stcc- eller dragrace-ambitioner vill man ju att den ska ha hyffsad väghållning.
  8. Finns det nån som säljer bladfjädrar och spiralfjädrar i Sverige eller Europa? Frakten blir nog ganska dyr pga vikten om man köper från USA + tull och moms som man bara slipper om man har tur. Är det nån som provat Jetcarrier? Man får då en adress i USA som prylarna skickas till sen skickas de relativt billigt till Sverige om jag förstått det hela rätt.
  9. Ok. Ja, man vill ju såklart kunna använda bilen till nåt mer än att titta på. Var har du köpt prylarna du använder? Din ser riktigt bra ut föresten!
  10. Tänkte kolla om det är nån som vet och kan berätta vad man köper och vad man gör så att jag slipper köpa/göra fel. Jag skulle vilja att min Mustang blev lika låg som den röda 69:an på bilden. Vilka fjädrar köper man? Och var köper man dem. I Sverige eller USA? Min är Shelbysänkt fram, men det räcker uppenbarligen inte. Ska man kapa eller köpa fjädrar? Bak finns det bladfjädrar med olika infästning och med olika många fjäderblad. Sänkningsblock? Hade det gällt att sänka en gammal bubbla hade jag inte behövt fråga, men när det gäller jänkare är jag nybörjare. Mvh Jerry
  11. Internet är fantastiskt! Fälgarna heter Drag Mag och är tillverkade av Foresight Ventures inc. i Oakland Ca. nån gång 1965-1968.
  12. Jag köpte 4st mysko fälgar i helgen. Är det nån som vet nåt om dem? Fabrikat mm? Jag gillar utseendet då de ser ut som gamla racingfälgar, men de skulle inte passa på min 70:a eftersom de är för små så de får bli hyllvärmare till nån annan gång. De är 6x14 med 4,5x5 bultcirkel.
  13. Tjenare! Jag heter Jerry Svedlund och bor i Korskrogen utanför Avesta. Jag köpte en mustang för c.a en månad sen. Jag har väl mest hållt på med äldre luftkylda folkvagnar av alla modeller tidigare. Men tänkte kombinera folkaintresset med en jänkare. Det blev en 70:a mach 1:a som fick äran att dela garageplats med folkorna. Den har stått avställd sedan 1989 och den är isärplockad och den har en del rost som måste tas itu med. En kul grej är att den är matching numbers (351W + FMX + 9") så den ska få behålla drivlinan som den har.
×
×
  • Create New...