Jump to content

andreasgu30

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av andreasgu30

  1. Nu funkar pärlan igen ! Det var ett kabelbrott i motorkablaget. Tack så mkt för hjälpen!
  2. Tack! Ja nu vet jag ju med hjälp av schemat vart kabeln tar vägen. Datorn har jag redan lokaliserat hoppas på att det är kabelbrott då .
  3. Haha det är lugnt finns säkert nån som är mer insatt i min årsmodell.
  4. Tack för svar men har tyvärr inget fördelarlock. åtta tändspolar som jag inte vet riktigt vart dom går någonstans. vill ju helst slippa klippa upp skyddshöljen och det är ju trångt i motorutrymmet.
  5. Hej! Skulle behöva hjälp med att felsöka eller få tips om vad det kan vara för fel. ettans cylinder får ingen gnista , jag har testat byta tändspole men problemet kvarstår, testat byta plats på både spole och stift till en annan cylinder men ingen skillnad. Skulle behöva tips vart man kan hitta kopplingschema till tändningsystemet. Tacksam för hjälp , vill ju ut å åka med den.
  6. Hej nyss skaffat mig en mustang cobra 01- helt ny på dom här bilarna o v8or med för den delen. bilen är ju svårstartad varm och får nöta lite innan den kommer igång, startar inte heller direkt när den är kall men mycket lättare ändå. hoppas nån kan hjälpa till med mitt problem. tack i förhand mvh andreas
×
×
  • Create New...