Jump to content

Magnumvilla

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Magnumvilla's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tackar! Har varit ute och provkört igen genom alla växellägen och allt går bra. Varvtalen verkar bra, det enda som är att när man lägger i backen så klonkar det till men har aldrig kört en bil där inte backen hör av sig på ett eller annat sätt!
  2. Har nu provkört min nya Mustang och har en del frågor och börjar lite lätt med denna. Jag har läst på forumet vad som skrivits om detta men nu undrar jag om någon läst eller kollat på annat sätt hur förhållandet var i orginalutförandet. Mustangen är en 65;a Hardtop med orginalmotor (orörd) som gått 13.000 svenska mil. 289 A-code 225hk med C-4 automatlåda. Enligt door tag: bakaxelutväxling 3.00:1. Bilen varvar enligt Rally pack 1800 varv vid 70 km/h och 2000 varv vid 80 km/h. Växelföraren på läge D, gröna pricken. Är detta normala varvtal vid dessa hastigheter? Inga gissningar nu utan ren fakta ur handbok eller dylikt ( som jag inte lyckats köpa ännu) eller skriv gärna hur era varvar vid samma hastighet om Ni nu har orginalutrustade kärror. Eder tillgivne
  3. Så där ja! V8, A-code, 225 HK, enkelt avgassystem, Svensksåld.
  4. Tackar! Tyvärr funkar det inte att lägga in foton/ bilder på klubbens hemsida. Jag har Apples Ipad 2 och det funkar inte att hämta upp bilder från flashhårddisken endast från webbsida. Det går heller inte att klippa/klistra in. Jag kommer att lägga in bilder via vanlig dator senare.
  5. Gokväll! Håkan, 52 år, Stockholm. Hade en Ford Mustang Hardtop årsmodell -70 på tidigt 80-tal. En sexa under huven men härligt gung (lite för mycket, höll på att klippa en vägskylt på Norra Stationsgatan). Nu är det dags igen men denna gång en V8 i en -65:a. Kan tyvärr inte lägga till en bild här. Bilen nyinköpt och jag har varit ute på lite provkörningar för att upptäcka fel. Fläktremmen gick av i Björkhagen, startmotorn bara klickade i Haninge. Mektakterna visade sig sitta i och färderna kunde fortsätta. Vi får se om något mer inträffar som kräver akuta åtgärder. Jag vet att Mustangen "sitter" lite som orginal men jag skulle nog vilja sänka fronten lite. Inte för väghållningens skull utan för utseendet. Har läst lite om olika alternativ men vill ha mer info innan jag gör något. Forum är bra informationskällor och jag läser vad som skrivs men ibland hittar man inte exakt vad man undrar över och då kommer jag att fråga på forumet. Ser fram emot lite fler soldagar (icke regndagar iallafall) så jag kan testa och senare i höst ställa in en fullt fungerande trygg Mustang till vintervila. Tack för ordet, Mvh Håkan "Magnumvilla"
×
×
  • Create New...