Jump to content

JanHas

Klubbmedlem
  • Inlägg

    11
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Medlemsinformation

  • CMC
    3538
  • Region
    Skaraborg

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JanHas's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Jag har dubbla rör. Ingen GT utan 4v
  2. Tack för tipsen Hoppas slippa riva ner allt,. Har precis bytt allt i trummorna fram.
  3. Tack ska kolla med Mekonomen i Borås i morgon.
  4. Hej Fick ett par 2:or när jag besiktigade i går. Spindelled, fram h glapp. Hittade inga på VP Parts. Någon som vet var jag kan köpa detta. Räcker det att byta leden eller följer det med annat. Fick 2:a på handbromsen också. Hoppas jag inte får samma problem som jag läste om nyss. Jan H
  5. Har du sådana? Kan du ta en bild på dina och visa hur det ser ut när de är ihoprullade? Vet du, eller någon annan för den delen om det finns det någon svensk återförsäljare som säljer liknande rullar? Jag har letat men inte hittat några. Hade varit skönt att slippa beställa från USA, kan ju ta evigheter om man har otur.
  6. Tänkte köpa nya bälten till 68:an då de gamla ser risiga ut. Funderade på de här http://www.vp-autoparts.com/main.aspx?page=article&artno=SB-BR-H, men vad jag förstår så verkar det inte vara rullbälte på magbältet vid dörrsidan. Verkar inte som att VP-autoparts säljer några andra bälten än de här, förutom 3-punkt då som jag inte vill ha. Har ni några tips på hur jag kan lösa detta?
  7. Tack för tipset. Det borde jag väl kommit på själv men som sagt aldrig haft automat. Jo varvräknare tänker jag klämma in, finns ju en ledig plats i instrumentet.
  8. Har kört med bilen ett par gånger sedan jag registrerat den. Är mycket ovan vid automatlådor och tycker att det borde kännas när den växlar från 2:an till 3:an. Den växlar mycket smidigt mellan 1:an och 2:an och det känns knappt men efter det märker jag inte om den växlar till 3:an eller ej. Någon som sitter på något tips om hur man kan kolla detta utan varvräknare? När borde bilen växla till 3:an?
  9. Hej Har varit medlem sedan november förra året men eftersom bilen inte kom "i tid" har jag inte orkat presentera mig förrän nu. Registreringsbesiktningen genomfördes idag utan några problem, jo co-halten var 9.5 på ena sidan och några lampor var fel men tack vare besiktningsmannen, som var overkligt bra, lät mig åka iväg och fixa det. 1h senare rullade jag iväg och var glad som skam. Men nu till historien om denna overkliga väntan. Ni känner säkert till GBG Performance, har läst mycket om företaget här och på andra ställen efter mitt genomförda köp. Dock så pratade jag med några av deras referenser innan köp och det lät bra förutom att det skulle ta lite tid ca. 6 månader vilket inte var några problem för mig. 16 månader senare fick jag bilen och då hade företaget precis gått i konkurs. Som tur var stod bilen redan i mitt namn och det var inga problem att hämta bilen, dock visade det sig att sjöfrakten inte var betald så det åkte jag på, sura pengar men skit samma. Bilen precis så bra som utlovat, dock en transportskada bakom höger dörr. Tycker lite synd om killen som på GBG Performance som faktiskt är helschysst även om det var svårt att få tag på honom emellanåt, han brann verkligen för sin sak. Bilen köptes från en bilhandlare i LA, men sonen min lyckades hitta den förra ägaren till bilen via en gammal annons på eBay och har genom honom fått reda på allt. Bilen var i hans ägo i 13 år och under den tiden har han renoverat det mesta. Den har rullat i Memphis, Tennessee. Bilen är en 1968 med en 302 4v J-code den är helt rostfri, motorn och växellådan är renoverade av proffs. Omlackad från orignalfärgen Wimbledon White till Candy Apple Red, inte det dyraste lackjobbet precis men ändå helt ok. Har slängt upp ett galleri med några bilder för den intresserade. Ser mycket fram emot att åka på ett par träffar, men blir väl eventuellt bara End of summer-träffen i Borås i år. Annars får jag väl dra med mig "Sella" och hans värsting till Bollebygds torg och gasa lite. Hörs!
×
×
  • Create New...