Jump to content

vena

Medlemmar
  • Inlägg

    101
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vena's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej Alla, så här blev den. nu ligger den till försäljning under köp och sälj.Tack för all hjälp jag fått under bygget. Återkommer med nya bilder på -67an som är på G.
  2. Hej, nu var det en stund sen jag uppdaterade. Bilen är provkörd och gick bra dock mycket oljud från Detroit lockern men det ska kanske vara så, någon som vet? Några bilder på nuvarande status.
  3. Hej, har monterat bakre knutkorset från kardan till bakaxeln med 2 st u-bultar, är det någon som kan säga hur hårt man ska dra dessa?Tack på förhand. Med vänlig hälsning, Claes
  4. Hur ska man göra med gasen? ska man sätta ett stopp i golvet så man inte knäcker allt vid mer än fullgas?
  5. Äntligen frisk från förkylningen, var en sån där manlig, nära döden förkylning ;-) Fick dratt fram bränsle till motorn idag samt monterat krängningshämmaren bak.
  6. Monterade gaspedal och stötstång idag på eftermiddagen.
  7. Hej, handbromsspak är köpt på www.jegs.com tyckte själv det blev snyggt med den lilla i mitten som här. Tillverkade några clips idag eftersom jag inte hittade några bra i affären. 1,2mm galvplåt är ämnet.
  8. Fredag förmiddag i garaget: Handbroms monterad och bakaxel upphängd.
  9. Tack, hoppas motorn fixar sig. vad har du för motor?
  10. Tack dock har motivationen varit lite låg under helgen men nu är den tillbaka, blir ju lite stressad när solen tittar fram. Väntar på de nya instrumenten så man kan slutföra elen i bilen.
  11. Monterat hydraulkoppling och elhissar idag samt bytt lager i pedalstället så det inte glappar. Imorgon blir det montering av bromsservo.
  12. Om man vill koppla in ett värmepaket då? hur gör man då med thermostathusets anslutning? då går ju båda utloppen från vattenpumpen till elementet i kupèn och inget till termostathuset!
  13. Hej och tack, jag fick precis svar från tillverkaren att den behövs så jag får dra om den eller kan man använda den andra och plugga den övre? Är en av dessa till för matningen av kupè värmen? /Claes
  14. Hej, vill byta termostathus för att kunna vinkla kylaranslutningen 90 grader men då tar bypassen emot, går det att ta bort den och köra utan ? se bilder så kanske ni förstår vad jag menar. I manualen för den nya termostathuset så står det att man kan plugga bypassen, GÅR DET? tacksam om någon med kunskap kan svara för när Engine Factory byggde motorn så satt den en bypass från vattenpumpen till termostathuset. vänligen Claes
  15. Alla åsikter är lika mycket värda om dom så är positiva eller negativa, utan dessa så skulle utvecklingen stanna. Jag som förstagångsbyggare är helt beroende av kommentarer för att kunna bli bättre inför nästa bygga. Tack för alla komplimanger, det höjer arbetslusten
×
×
  • Create New...