Jump to content

David_A

Medlemmar
  • Inlägg

    33
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

David_A's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Fint skick utvändigt och i lack. Ok invändigt. Rent lapptäcke i motorum med utskura och dit svetsade plåtar överallt. Precis att jag fick lite olja på stickan i motorn samma på automatlåda och den har han fyllt på förut med atf olja på lokala macken. Fanns ingen oljetryckslampa så han har aldrig vetat om det funnits oljetryck. Vinande från bakaxeln. Så jag kom hem tommhänt.
  2. Då har man varit och kollat på den. Hur viktigt är det med automatlådeoljan? Han hade använt Dexron III från sin lokala mack. Var precis så jag fick olja på stickan... (Blev inget bilköp)
  3. Ska åka ner och titta på den blå mach1 imorgon. Men tänkte höra lite med er. Han har vinande ljud ifån bakaxel och skall tydligen sitta en Easton? 3:90 diffad klump i. Hittar ingen med namnet easton? Viner vet jag kan det kan behövas en justering. Men det kan vara svårt att bli av med ljudet. Sedan får han inte ur nyckeln i tändingslåset. Sitte det rattlås på dessa modeller eller vad kan det vara? Aldrig hört problemet föut.
  4. Nu har det dykt upp en som fångat mitt intresse. http://www.blocket.se/vi/40665461.htm 4 ports förgasare aluminium toppar 405 hk 6000rpm 585nm 4500 komp 9.7:1 rpm insug motorn är fabriks trimmad av windsor cobra (usa)(www.fordcobraengines.com) 9T bakaxel Känns prisvärd tycker jag. Enligt säljaren finns inga stenskott/rostbubblor. Helrenoverad för 10år sedan. Vad tror ni?
  5. Ok. Ska kolla måttet på burken som sitter på, är inte orginal iaf.
  6. Sitter inte kondensatorn i fördelaren? För den är precis bytt och felet kvarstår.
  7. Då är det bara till att beställa... Synd att det pecis köptes en ny orginal fördelare...
  8. Får titta på en sådan.. Den var ju inte specielt dyr. Denna du menar? http://www.hansenkatalogen.se/sv-SE/Hansenracing/ProductDetails.aspx?articleNo=PTX40611&ReturnUrl=/sv-SE/Hansenracing/StartSida.aspx_H_/car/freetext/flamethrower
  9. Tackar för tipset. Blir till att handla ny tändspole och prova. Kan ju testa med en biltemaspole först..
  10. Bilen har krånglat stort sätt alltid litegranna när den bli varm. Är jätte lätt startad vid kall maskin och går kanon ca 15-20min vid landsvägskörning. Men helt plötsligt utan förvarning så börjar den blöddra och tveka på gasen. Detta slutar inte förrens man stängt av bilen och väntar på att den blir riktigt kall igen. Fördelaren är bytt. Sitter även en 4-portars holly på. Någon ide? Förgasar inställning?
  11. Tackar för info! Mitt intersse för denna bil försvann med senaste mailet. 6:a orginal. ej in reggad i sverige. Så det är alldeles för dyrt pris för ett sådant objekt. Jo vist man kan lägga till pengar och få en i bättre bruksskick. men det är just det suget är just på skruvandet. Har helrenoverat bil för ett gäng årsedan och nu har suget kommit tillbaka men det är bara att leta vidare..
  12. Hmmm kanske inte ens ska bry sig om att åka och titta. Är ju något lurt när han har bytt stolar helt plötsligt samt att bilen har varit ute för några månader sedan med samma säljare...
×
×
  • Create New...