Jump to content

ahlinarN

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av ahlinarN

  1. Tjena! har lite funderingar ang motorbyte från en 250cui rak sexa till en 351w i en 70a mustang HT. Han jag köpte bilen av sa att det enda som skulle behövas bytas ut för att få motorn att passa skulle vara motorkuddar, ramfästet och eventuellt turbin för enligt honom skulle lådan som sitter i passa till v8an. Nån som har nån koll på ifall det här stämmer?
  2. Okej, ska kika på det! Får hålla tummarna på att det pekar uppåt
  3. Hej! Det är så här att jag köpte min första bil för ca två år sedan, en 70a Mustang HT med en sexa i också fick jag med en v8 på köpet. Han jag köpte bilen av sa att motorn jag fick med var en 351 cleveland men jag är inte helt hundra på att det stämmer utan jag tror att det kan vara en windsor. Men eftersom att jag är osäker så tänkte jag att det här nog är det rätta stället att kolla upp saken på. Jag har fått höra att man kan söka på motornummret på internet men jag har varit ut och kikat på motorn och det sitter nummer lite här och var så jag vet inte vilket det är man ska söka på och vart det sitter på blocket eller om det finns någon bra och pålitlig hemsida. Så ni som har lite koll på detta får gärna dela med er till mig som inte är så kunnig på sånt här =) Tack på förhand!
  4. Okej, ska kika på det tack!
  5. hej! jag ska köpa en ny förgasare till min 70a HT. det är den stora sexan i (250cui) men jag vet ine vad jag ska ha för förgasare. ni som kan och vet får gärna länka eller skriva vilka modeller som passar bäst. tack på förhand!
  6. de lät ju inte super bra, men jag är nöjd så länge det låter bra där jag sitter =)
  7. Har du lust att länka högtalarna? Min bil är helt tom på högtalare och om dom är avsedda för orginalmontering så är ju det perfekt!
  8. Ska köra på det och hoppas på att personen jag kör upp med är på bra humör
  9. Jo jag har bokat uppkörning och teoriprov nu i mitten på juni så jag hoppas att det inte skiter sig bara =P
  10. Tack =) Ja, synd att jag inte har nått körkort än bara
  11. Jag har en 70a och är i behov av fälgar till den, jag är väldigt sugen på magnum 500 men det är inte ett måste. Är det nån som har 4 fälgar (gärna med däck) liggandes som ni vill bli av med får ni jätte gärna säga till! =) Såg att det fanns en kategori för köp o sälj nu...
  12. Tack så mycket! Jo dom är fina, men jag är inte helt nöjd med färgen ;P men det är nog nått att åtgärda i framtiden =)
  13. Hej! Jag har varit medlem ett tag men inte kommit mig för att lägga upp en presentation förns nu. Men jag heter Viktor, är 18 år och och har en 70a Mustang Coupe som jag precis fått igång. Jag är nog ganska lyckligt lottad eftersom det är min första bil Det är lite att göra med den men det är väl kanske så det ska vara Jag är ganska okunnig när det gäller bilar och motorer men är ute efter att lära mig så mycket jag bara kan och hoppas på att kunna göra det här! MVH Viktor
  14. Tack för snabbt svar! Jag antar att det bästa är att ringa dessa firmor och säga vad jag vill ha och helt enkelt hoppas på att dom har det =)
  15. Tjena! Jag är nybliven ägare till en 70a Mustang och kan i princip inget om Mustang eller vart man får tag i saker till den. Men hur som helst så behöver jag Clips till armstöden på dörrarna och har inte en aning på vart jag kan få tag i dessa. Om det är nån här som vet vart dom säljs eller om det är nån som har 3 stycken över så får ni gärna slänga iväg ett PM eller svara här i tråden! MVH Viktor
  16. http://www.blocket.se/alvsborg/Mustang_1964_66_RetroSound_Radio_USB_39908175.htm?ca=4&w=3 en sån köpte jag via ebay för 1600, har inte satt in den än så jag vet inte hur den låter osv men den är snygg och ska passa orginal på 64-66
  17. Kan även tillägga att om någon har en uppsättning med magnum 500 fälgar helst med däck till ett skapligt pris kan vara väldigt intressant!
  18. Tjena! Har letat fälgar ett tag till min 70as mustang och blev tipsad att fråga er här om ni vet av någon bra hemsida som säljer typ Cragar och liknande. Har bara hittat Alven & Ingvarsson som säljer här i Sverige men jag tycker att det borde finnas fler. Länka gärna om ni vet någon/några bra sidor. Tack på förhand!
×
×
  • Create New...