Jump to content

crato

Klubbmedlem
  • Inlägg

    19
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av crato

  1. Har en svart -65 cab. Se bilder i min profil. Kanske den skulle funka bara det är väder så jag kan köra ner den från Uddevalla till GBG. Är i Kanada och jobbar just så jag ringer när jag kommer hem.
  2. Tack för tipset Anders. Cabben är i ok skick, så "måla" den låter riktigt intressant. Får kolla upp hur jag går tillväga med detta.
  3. Har en -65 som är svart med vit cabb. Funderar på att byta till svart cabb. Därför undrar jag om någon kan ge mig tips om vart man kan länma bilen för att få hjälp med att byta cabben. Mvh Christer.
  4. Tack Classe. Det hjälper mej mycket vid felsökningen. Har problem med att field relay ligger draget hela tiden, även när jag stänger av bilen med nyckeln, så det drar ur batteriet på bara några timmar.
  5. Någon som vet om det går att ladda ner elschema till en 65:a. Och i så fall, vart?
  6. Tack för info. Det va bra för då kan jag byta bottenplattan och behålla låskolven med orginal nycklar.
  7. Har en cab -65 där återfjädringen på tändningslåset är kass. Så jag undrar om någon vet om återfjädringen sitter i låskolven eller i bottenplattan.
  8. Ok. Tack för tipset. Går ut och cabbar upp direkt. Så får vi se om det blir bättre om ett tag. Mvh Christer.
  9. Hej P-O. Cabben har suttit på i 10 år sa förre ägaren. Men jag ska kolla om det går att släppa på den där bak. För även om det bara är ett par cm kan det räcka för att slippa ta i med våld när man spänner fast den. Problemet kanske ligger i att förre ägaren fällde ner cabben när sommaren började och fällde upp den när sommaren slutade. Vet inte hur mycket det påverkar om man inte "motionerar" cabben. Mvh Christer.
  10. Ok. Men jag tror inte problemet ligger där för oss då bilen rullat i Finland sedan 2006. Mvh C+C
  11. Har en rätt så nyinköpt -65 med manuell cab. Problemet vi har är att när man ska fälla upp cabben når den inte riktigt fram så man får "hänga" sej i cabben för att kunna spänna fast den. Och när man väl har lyckats spänna fast den, ligger den inte riktigt emot rutan så det blåser in en massa luft när man kör. Så jag undrar om någon kan informera om hur man justerar fram cabben för att lättare kunna spänna fart den? Mvh Christer/Carina
  12. Det ligger några mer bilder i mitt album. Mer kommer senare. Mvh Christer.
  13. Det är så härligt....... har väntat många år på detta guld. :lol: Hade jag haft min nyinköpta svarta hemma hade jag satt gula och röda band på bilen och cruisat ner till centrum.
  14. Efter mycket letande blev det tillslut en -65 cab. Den ska svensk reggas på fredag. Sedan är det bara att sätta sej i den och njuta.
  15. Hej cocs. Tack för tipset. Ska kolla på den på Måndag. Mvh Christer.
  16. Hade en Mustang -67 i mina ungdomsdagar. Sålde den när jag behövde pengar, och har alltid ångrat mej. Men nu har jag blivit gammal nog att förstå vad en Mustang är. Därför letar jag nu en Mustang Cab 64½ - 67 Mvh Christer.
×
×
  • Create New...