Jump to content

Jockeikax

Medlemmar
  • Inlägg

    39
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Allt skrivet av Jockeikax

  1. Tjena på er , har ni nån idé där ute. det går ju att ändra på färgerna till instrument clustret, det är numer bara på grön som den lyser upp på alla mätare. Väljer jag annan färg så saknas det belysning på några mätare, röd och blå….väljer jag röd så saknas det på några instrument, väljer jag blå så saknas det på några andra mätare. Nån som har en idé ? S197, 2007 GT
  2. Nu blir jag lite konfunderad. Bytt stereo och även köpt iso kablage till mussen. Jag undrar varför det hänger lösa kablar ifrån det stora gråa enslitningsblocket. Den stora gråa kommer ju ifrån bilen, resten sitter ju i ISO anslutningen, och räcker verkligen detta motståndet får att minimera tillslagsploppet ?
  3. Hittade följande bild på en lokal firmas hemsida. Hjälper det verkligen med ett motstånd för att få bort ploppet av slutsteget efter man monterat i en ny stereo.
  4. Funderar på att byta dessa på en GT 2007. (mina har nog sin bästa tid bakom sig) undrar vart man hittar bra och prisvärd hjulupphängning. Behöver inte vara sänkningsfjädrar eller extrema dämpare då jag gillar komfort länktips mottages tacksamt.
  5. Tjena datmbn. Du hade rätt som vanligt. Bytte den på svågerns bil, och vips så gick den. Du har inte lust att byta automatlåda olja i den med i vår ? Har du landat i sydligare breddgrader ännu /Jocke
  6. Tror jag har hittat den, finns det nåt sätt att mäta den.
  7. Bra tips, haft en misstanke om detta tändlägesgivare=vevaxelgivare ?
  8. då ska vi se, kollade lite på den idag. Soppapump funkar inga felkoder. Theft lampan slocknar som den skall och vi får ingen gnista. Säkringar är kollade.....hjälp
  9. Uppdatering, verkar som det soppan kommer fram iallafall.
  10. Uppdatering, går tydligen illa när den är kall. Sen dör den
  11. Hej på er Mustangvänner. Min svåger har en GT 96. Den dog när han var ute och körde och sen efter det vill den inte starta igen. Några idéer vad det skulle kunna vara eller var jag skall starta felsökningen? Soppatorsk vet vi att det inte är. Har en obd2 läsare, vet inte om det hjälper. Tänkte jag skulle börja titta på det imorgon e.m.
  12. Tusen tack för en enkel och genomgående förklaring. Haft misstankar om detta, och det hjälper mig i mina vintriga åtgärder på ”Musse”.
  13. Byta bakaxelutväxling låter som en god idé , lite bättre och styvare länkarmar till bak och framaxel. Har nya shelby (fram)länkarmar liggandes, dessa tillsammans med ett par nya stötdämpare och fjädrar i vinter. Tack för tankar och idéer !
  14. Tack för alla goda idéer. Hade gärna köpt en ny om ekonomin tillät. Vill åka Mustang så jag får försöka lösa det mesta.
  15. En dum fråga, tycker min Mustang GT -07:a aut känns slö, gjorde ett 0-100 test och landade väl på 6,5 sek (helt ovetenskapligt med tidtagaren i passagerarsätet). Kanske börjar vänja sig vid effekten bara. Har en skum känsla att även bakaxel rör sig i längdsled (typ som glapp i bärarm, vanligt ?). Vad kan man göra för att få lite mer fjutt på maskineriet, utan att behöva gå på en procharger .
  16. Vad behöver man för att kolla generatorn ?
  17. Oljebytet och tändstift gick smidigt med hjälp av datmbn här på forumet. var dock nervös när vi skulle lossa stiften, alla lossade och var hela (tumme upp). struligt när en bult var runddragen på tråget till automaten , men det löste han kvickt. snacka om skitig att olja, märktes skillnad efter bytet. misstänker att han kan hjälpa fler i sin närhet. tusen tack datmbn
  18. Tjena mats! du kan få byta aut-olja på min Musse till våren! skicka pm till mig om du är sugen på det
  19. Bättre bild kanske, det rödmarkerade listen, dock inte den i hörnet. Detta är nog bara en designlist, tror jag. Saknar den dock.
  20. Har letat febrilt efter denna som jag saknar, listen är precis över rutan. Är det nån som vet vad den heter på engelska eller har en länk.... ? Bifogar bild med delen inringad.
  21. https://www.ebay.com/itm/Full-Assembly-Coilover-Shocks-for-2007-2012-Ford-Mustang-Exclude-GT500-Model-CRC/153101453202?epid=27021295066&hash=item23a58ec792:g:t8wAAOSwQwZaaXhr jag funderar på om detta är nåt att ha. Nån som har en åsikt?
  22. Problemet är att felkoder kommer och går, har bara fått den en gång. Luftmassemätaren en annan gång. Går som den ska en stund 30 mil kanske. Sen så blir det nåt skumt fel igen. Kanske är generatorn trots allt
  23. Börjar fundera på kamspännare åxå. Håller man jämn gas några mil så funkar den ok, släpper man gasen en kort stund och ska ge gas så dör den, vaknar till liv efter 5 sek igen. Har får en annan felkod innan....hmmm (luftmassemätare).
  24. Kan nån förklara för mig vad detta är ?
×
×
  • Create New...