Jump to content

LivinOurDream

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About LivinOurDream

  • Födelsedag 1967-01-06

LivinOurDream's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej på er! Skall lämna in bilen på service och bla byta olja i växellåda. Verkstaden säger att det går åt 12 liter och då byter de filtret i lådan..det verkar ju smart tycker jag! men 12 liter?? kan någon verifiera detta? Hur ofta skall man byta oljan i växellådan? och skall man isf spola systemet varje gång? Vilken olja rekomenderas, verkstaden uppger att den kostar 470 kr litern, hua ligen..... Är det krångligt? Hur ofta skall man byta oljan i bakaxeln. tacksam för svar.
  2. Halloj Har inte haft min mustang så länge men det har redan dykt upp ett par frågor. 1 skall byta bromsar fram, det ser inte så knepigt ut, är det något jag bör tänka på, har bytt bromsar ett flertal gånger innan på andra bilar men inte på en jänkebil. 2 Vart hittar jag belägg i Örebro, eller måste man beställa från nätet. 3 Instruktionsbok/servicebok! Vart kan jag lättast köpa en. Har hittat en på nätet i pdf men den gick inte att skriva ut. 4 Skall cabben behandlas på något sätt, skall man underhålla motorn eller delar på något sätt. 6 behöver ett färgstift, har givetvis koden, men vart vänder man sig? är det till en auktoriserad lackerare. 7 behöver få tag på nedre grillen, som förra ägaren losat. Tips vart köper jag den, eller är det någon som har en till salu? Tacksam för hjälp Ha det gött i helgen.
  3. Ok tack, det finns ingen svensk hemsida/företag som har en välutvecklad webshop? Till nyare mustanger 05 och framåt. Dom du tipsade om håller mest på med tillbehör/reservdelar till äldre bilar. Skulle vilja kolla på alternativa grillar, handtag till att fälla stolarna ( de som sitter i ryggstödet)
  4. Hej på er, är ny här på forumet! Hemsidan och forumdelen ser proffsig ut, här kommer man hänga en del och läsa många intressanta trådar. Jag och min fru har precis köpt oss vår första mustang och nu undrar vi om någon kan tipsa oss om en bra webshop där man kan köpa delar. Har sett att många köper delar från shops från landet i väst, men finns det någon bra leverantör i Sverige. Ha det gott
×
×
  • Create New...