Jump to content

Mighty

Medlemmar
  • Inlägg

    26
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Mighty

  1. Jag har 20" men ingen sänkning och jag vill i alla fall inte ha hårdare än vad jag har nu för då blir det att börja använda njurbälte.
  2. Norrlands egna driftkung och stuntförare i Hollywood.
  3. Tydligen är detta det senaste och coolaste man sätter på sin bil i USA.
  4. Är det nån som sett en GT1000 i Sverige? Vore intressant att se vad prislappen hamnade på. http://teamspeed.com/forums/modern-muscle/71194-officially-official-2012-shelby-mustang-gt1000.html
  5. Mighty

    Mustang kombi

    http://mechanicman.deviantart.com/art/Mustang-Wagon-348806207 http://i.imgur.com/JGXQ2.jpg
  6. Nu på lördag står det att det är träff men inte vad som är bestämt. Har ni klurat ut vad som händer då? Och sen så undrar jag om onsdagar på Gammlia. Nu har jag åkt dit 2 ggr och det är ju veteranbilklubben som har träff då. Är vi en del av dem eller? Utbilda en nybliven medlem.
  7. Mighty

    -69 Mach One

    Helt ok skick på den här:
  8. Mighty

    66 Fastback

    Hyffsat fräsch -66 fastback.
  9. Ny modellen verkar vara hyffsad pigg.
  10. Välkommen. Bilen ser ju bara bra ut.
  11. Så, då var bilen tvättad hos Bilvårdsspecialisten inför morgondagen. Ett helt gympapass känns det som.
  12. Såg den här tråden lite sent. Om det är några som behöver sovplats i Umeå så finns det plats hos mig. 4 pers ryms utan problem.
  13. Här har ni ett rätt bra test på olika oljor. Jag tror dock inte att man kan köpa alla i Sverige. http://www.animegame.com/cars/Oil%20Tests.pdf
  14. Japp, jag ska dit jag med.
  15. Tjenare Jag funderar på att beställa nya lyktor fram. Det är "halo-lyktor", typ sådana som sitter på nån BMW-modell om jag inte minns fel. Men jag undrar om de är lagliga i Sverige, nån som har nån aning? Det är sådana här jag pratar om.
  16. Jag köpte mina på statusfälgar.se Knappt 20.000:- för 20" däck + fälg.
  17. Tjenare Jag som är ny i klubben och dessutom första gången jag åker på utställningen har rätt dålig koll på hur allt fungerar på Wheels. Jag har sett att det öppnar kl:09.00 men mycket mer än så kan jag inte. Vart står alla? Har klubben nån speciell plats där alla bilar samlas eller sprids alla ut? Vad kostar det att ställa ut bilen? Ja ni som har varit med tidigare får gärna berätta lite om hur allt funkar. Och visst är det på Noliaområdet?
  18. För att slippa "Wettexduk-effekten" så måsta man nog det.
  19. Jag gjorde detta nyss på min svarta GT. Silverfärgade stripes blev det. IA-Neon i Umeå gjorde allt och jag betalade 2500:- för det hela. De ska vara 10" breda och 1.5" mellanrum mellan dem.
  20. Borde inte vanlig klädimpregnering på sprayflaska funka?
×
×
  • Create New...