Jump to content

Punken

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Punken's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Jag kollade deras hemsida, där fanns inget, men ska ringa och fråga.
  2. Hej, någon som vet om någon i Sverige som säljer O-rings kit till bromsreduceringsventilen (Mustang 69) eller om det finns andra O-ringar att köpa som klarar bromsvätskan? Typ som detta: http://www2.cougarpartscatalog.com/propvlvkit.html
  3. Snackade med "min" SFRO gubbe, han trodde inte den kom från en Mustang utan från en Granada eller liknande, dom har tydligen mycket lika delar på sina framvagnar, är det någon som kan bekräfta om det är så?
  4. Bra finish du har på bilen, hur sitter bromsoken, framför eller bakom skivorna? Vad är det för årsmodel på den?
  5. Så här ser spindeln ut, bromsoket och styrarmen går bakåt.
  6. Jag skulle behöva era expertkunskaper om Mustang, för att identifiera en Mustang framvagn jag köpt, enligt säljaren en Mustang II, Det som gör mig förbryllad är att styr armarna går bakåt och således måste kuggstångs styrväxeln sitta bakom framvagns balken, och mig veterligen sitter dom alltid framför, eller?? 
  7. Efter att kört den ett tag med förgasare, gjorde jag ett nytt försök med insprutningen, och nu fick jag den att fungera, satan vilken skillad det blev med insprutningen Nu återstår att lära mig hur man mappar den så optimalt det bara går.
  8. Tack för en bra instruktion. Jo jag har bromsservo. Antar att det inte går att göra något med det.
  9. Var det AGW produkter? och den för 1000kr (se länk) http://www.agwprodukter.se/gallery_39.html
  10. Har problem med startmotorn på min 69 med 351C motor, den drar bara några varv sen släpper den och varvar upp utan att dra runt motorn, misstänker att den är sliten, måste ta bort headersen på höger sida innan jag kan ta bort starmotorn, vilket inte ser ut att bli lätt, vad skulle ni andra gjort, renoverat original starten eller köpa en ny, isåfall en mini starter eller? är det samma startmotor till 351C och 351W ?
  11. Ja jag tror starkt på insprutning även i dessa gamla motorer, har använt ett Holly pro-jection sprut i en av rodarna med gott resultat.
  12. Någon som kan beskriva hur man nollställer den? Kan det var anledningen till att jag först måste trycka ganska hårt på bromsen i början och sen efter ett tag kommer Broms effekten nästan för fort.
  13. Tackar så mycket, ska ta en allmen kol på bromssystemet, bilen har trots allt stått några år, ser allt ok ut får jag fixa till fördelningsblocket, det går alltså att plocka isär???
×
×
  • Create New...