Jump to content

SAN

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av SAN

  1. SAN

    Koppling

    Priset beror på original eller eftermarknadskoppling. Original ligger på 40 + jobbet. En McLeod kostar här hemma ca 26 men då har du inte pilotlager, slavcylinder och nya bultar i det priset. Ink allt = ca 30-32 + arbete 6-8. Jag kommer att ta hem prylar för ett komplett byte själv (en McLeod street version som har fått många bra lovord), frakt, tullat,och skattat = tutti landar på 24 för hårdvaran.
  2. SAN

    Koppling

    Behöver byta koppling, någon som vill dela med sig av egna erfarenheter? Har en på GT500 -07:a som gått mindre än 3000 mil. Den började slira för några månader sedan så nu är det dags. Har varit i kontakt med verkstad och det var ju inte så upplyftande.... Är inne på en McLeod RXT (Street version) Twin Disc - någon som har andra förslag? //S
  3. Grym bil! Står en ljusblå till salu hos Autoropa i Malmö www.autoropa.se om ni är sugna på att vara lite unika. Förvånansvärt billig också (humor!).... i jämförelse med en lätt begagnade Ängelholmare. Rekommenderar starkt ett besök där. Man blir glad av att bara få titta på lite fina Ferrari, Maserati, Königsegg och allt annat trots att det mest är spagetti-racers. Dom är väldigt svaga på jänkare med redigt gjutjärn.
  4. Oj inte fler än 26! Undrar hur många av dessa som är 2007 or Nu får det gärna blir sol o varmt när som helst.
  5. Nja 10 000 låter mycket. På din rekommendation var jag där förra sommaren och det var betydligt billigare. Kombinerar du dessutom underredsskyddet med en Diamondbright behandling (lack konserv.) så är dom förhandlingsbara.
  6. SAN

    Olja

    Tråkig kommentar! Nejl jag arbetar inte där. Men har köpt och servar min GT500 där!
  7. SAN

    Olja

    Hej ett tips till nästa gång. Kontakta HC Bilservice i Lund (Specialister på Mustanger)
×
×
  • Create New...