Jump to content

pjerschan

Klubbmedlem
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av pjerschan

  1. Jag beställde från http://www.sonicelectronix.com/ ett kablage som heter Metra 70-5511 som passade perfekt. Det knappt en vecka och få hem kabeln med posten. Den kostade med frakt 220 kr.
  2. Hej ! Jag har en 99 Cobra och precis bytt min stereo. Jag beställde från http://www.sonicelectronix.com/ ett kablage som heter Metra 70-5511 som passade perfekt. Det knappt en vecka och få hem kabeln med posten. Den kostade med frakt 220 kr. Från Kjell & Co köpte jag en ISO kontakt för 80 kr och RCA kablel för ca. 40 kr. Det gick gick bra och koppla ihop kablarna och jag kan använda befintliga högtalare och förstärkare
  3. Hej ! Blev ny medlem tidigare i somras och tänkte presentera mig. Jag heter Per och bor i Upplands Väsby och har en Cobra cab från -99. Jag är andre ägare till den. Första ägarna var ett svenskt par som köpte den ny i USA och flyttade hem efter 10 år. Bilen är i original skick förutom att jag har monterat ett Magnaflow Catback system och ett JLT CAI. Här en bild på sista turen för säsongen.
×
×
  • Create New...