Jump to content

cabrune

Klubbmedlem
  • Inlägg

    25
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av cabrune

  1. Tack för kopplingsscheman. Det blir för många omkopplingar, såg för invecklat ut. Jag flyttar underredet ifrån -07 till -12 stolen. Tack igen.
  2. Tack för svaret. Problemet är att det är skillnad på stift placeringarna på respektive stol. Samt att airbagmodulen ser annorlunda ut på stol -12. Vad händer om man kopplar ihop bilen med -12 stolen? Så ser airbagmodulen ut på stol -12
  3. Skall byta stol på passagerarsidan på en -07 GT till en ifrån -12 ej GT. Båda stolarna är EJ elstolar. Stiften är lite olika på respektive stol, se skiss. Samt vad är detta, sitter i framkant stol -12 se bilder
  4. Byter passagerarstol på GT-07 till en ifrån en Mustang -12 ej GT. Stiften på kontaktstycket på-12-an är lite annorlunda. Se skiss. Samt vad är detta? Har bytt förarstolen , det gick bra, tror jag.
  5. Hej, i min Chilton bok för Mustang 2005-2014 står fekod P0456 för: Evaporative Emission (EWAP) control system, very small leak detected .
  6. Är det någon som har en gammal Blinker splitter jag skulle kunna prova? Fungerar det, vill jag köpa den.
  7. Monterade ett motstånd på 50W 8 ohm pararellt med utgång vänster blink. Enligt Blinker Splitter information på nätet kunde man montera ett motstånd på 5,6ohm pararellt. Hade dock bara ett 8 ohm hemma. Det hjälpte inte. Det är inte varje gång man bromsar som det blinkar till.
  8. Ja men hur. Jag har väl någotsånär kunskap om strömmens väg hit å dit. Begränsad behörighet. Jag får testa insignalerna samt utgående, broms samt vänster blink.
  9. Vet ej. Köpte bilen 2018.05.30 Bilen importerades för att säljas vidare. Så jag är första "riktiga" ägaren. En bakomvarande Mustangägare upptäckte fenomenet i Juli-Aug. Jag hade ingen aning då om problemet.
  10. Mustang GT 2007 När jag bromsar blinkar det på vänster sida en gång. Aldrig på höger. Tidigare ägare vilken importerade bilen ifrån USA hade monterat en Customtronix--LED Blinker Splitter, Model No: LEDRLBS. Baklysen är med 3 sektioner röda glas. Blinkersen är monterad i backljuset med gul lampa. Vad kan felet vara. Jag har läst att inkommande signal ifrån det tredje bromsljuset , vilket är monterat på bakvingen, skall koppla bort blinkerssignalen. Detta fungerar ej för vänster sida. Tacksam för hjälp.
  11. Tack, det förklarar varför det brummade ifrån bägge ingångarna. Jag fick ordning på högtaleriet. 2 RCA saknades. När de monterades fungerade det perfekt. Nu blir det att ställa på bilen.
  12. Har slängt ut min Shaker 500. Monterat en Pioneer AVH-X390BT, med medföljande kablage för min Mustang GT 2007. Högtalarna fungerade utom vänster fram. Kopplade 6volt på utgående kabel 1 o 2 ifrån subwoofer 4R3T-18C808-AC, samt på 3 o 4. Båda hade samma resultat, brummande på vänstra/stora dörrhögtalaren. Kontrollerade ohmtalet på 1 o 2 samt 3 o 4. De blev lika 3,2 Ohm. Är det 2 st högtalare i vardera dörr? Bredvid ovanstående subwoofer sitter en subwoofer 7R3T-18C808-AA. Är det någon som vet vad det är för skillnad på dessa två? Båda är monterade på vänstra sidan, vid vänster fot. Bör det inte vara 4 st? En för varje högtalarpaket? Har ej hittat några fler. Kan subwoofern …………...AC vara för främre högtalare och ……………..AA för de bakre? Subwoofern kan ju vara trasig, Kom ej ihåg hur det var med ljudet vid den gamla radion.
  13. Har slängt ut min Shaker 500, Monterat en Pioneer AVH-X390BT. med medföljande kablage för just min bil Mustang Gt 2007. Högtalarna fungerar utom vänster fram. Kopplade 6volt på utgående kabel 1 o 2 ifrån subwoofer 4R3T-18C808-AC samt på 3 o 4. Båda hade samma resultat, brummande på vänstra/stora dörrhögtalaren i dörren. Kontrollerade Ohmen på 1 o 2 samt 3 o 4, de blev lika 3,2 ohm. Är det 2 högtalare i resp. dörr? Bredvid subwoofern sitter en 7R3T-18C808-AA. Är det någon som vet vad det är för skillnad på dessa två? De är monterade på vänstra sidan, vänstra foten. Har ej sett några fler. Kan ….AA vara för främre och ………….AC för de bakre. Subwoofern kan vara trasig, kom ej ihåg hur det var med gamla radion.
  14. Det stämmer med kylfläkten. Startade upp min -94 GT, den står för övrigt i varmgarage. Vid vredet ställt på 0, Vent eller Floor står kylfläkten still. Vid de resterande lägena går kylfläkten igång. Skrev fel tidigare angående ohmtalen. Det skulle förstås vara Kohm.
  15. Kontrollera att du får c:a 5 volt fram till sensorn för kylvattnet. Är det ok, kontrollera då Ohmtalet för sensorn. När motorn är kall c:a 13- 18 C (enligt boken) skall ohmtalet vara mellan 58,75 - 40,5 ohms. Vid varm motor 82-105 C bör det ligga mellan 3,6 och 1,84 ohm. Det går att demontera sensorn och lägga den i kokande vatten, om det blir lättare. Själv ägare till en -94 cab GT
  16. För det första, jag skulle vilja påminna om att vi ska försöka hålla en god ton mot varandra! För det andra, det är svårt att hjälpa till att lösa problem på en bil när man inte har den framför sig. Alltid lättare när man känner/hör hur den beter sig. Var finns bilen idag? Såg att den finns i Västra Götaland Boråstrakten? Om du kan beskriva mer detaljerat hur bilen beter sig och vad du gjort för att försöka få igång den kan det bli enklare för oss att hjälpa dig! mvh Andreas
  17. Hej min -94 var heldöd när en säkring hade brunnit av. Använde 4-vägsblinken endast några blink. Säkringen satt inne i cupen. Min -94 är en automat cab
  18. Hej, kan det vara återställningsknappen i bagagerummet för bränslepumpen?
  19. Hej det låter som larmet har gått in. Larmet bryter tändningen. När det händer på min -94 cab, måste jag, minst två gånger, låsa upp bilen. Jag har en röd larmlampa som tänds,, den måste också slockna. Lycka till MVH Rune
  20. Hej Rickard Har en-94 cab. Har samma problem med min stol. Går det att höja och sänka stolen, men ej fram och tillbaks? isåfall är det problem med drivningen av stolen. Motorn skall driva bägge sidorna av stolen. Det är förbundet med en axel. Är det slitet (glappt) drar den ena sidan först, sedan kommer den andra sidan. Då nyper den fast. Prova annars att hjälpa till att skjuta den manuellt samtidigt som du kör med motorn. Lycka till Själv har jag problem med rutan på förarsidan. Skall koppla förbi, (one touch) funktionen.
  21. Kunde ej röra växelspaken idag, automat -94. Hade tidigare läst på detta forum, om att det kunde vara säkringen till bromsljuset. Sände ut min fru för att kontrollera bromsljuset. Fungerade icke. Kontrollerade instruktionsboken. Säkring 9 var för bromsljuset. Bytte ut säkringen. Därefter fungerade det igen, tack vara den fina informationen på detta forum.
×
×
  • Create New...