Jump to content

jojo85

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jojo85's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tack gör tipset! Hittade precis numret, och det är ett DOVE-A. Det borde alltså vara 429/460 motor. Gällande block, topplock och insug, är det bra grejer? Har lite dåligt koll på dom här grejerna
  2. Har också varit inne på en 460, men verkar som att dessa passar även på 429, så är lite osäker Hittade även denna märkning på motorn om det kan vara till hjälp
  3. Tack för svaren! Återkom gärna om det finns någon svensk återförsäljare som kan ha dessa grejer. Borde ju vara vanligare att folk byter ifrån manuell till automat, än vice versa, så grejer till manuell borde ju finnas att få ta på?
  4. Jag har en motor som jag än fundersam om det är en 429 eller 460. Hittar inget nr på motorblocket, utan det enda jag har att gå på är D3VE-A2A på topparna, Edelbrock Torker II 460 på insuget och PH-366 på vattenpump. Någon som bara genom dessa detaljer kan säga vad det är för motor? Var hittar jag annars numret på motorn? Har försökt att leta enligt alla beskrivningar jag sett, men utan att hitta nått. Eller finns det någon annat nummer jag kan leta reda på för att säkerställa vilken motor det är?
  5. Jag har en -71 mustang Mach 1 429 som det idag sitter en automat C6 på, men jag har fått tag på en manuell RUG AE2 topploader som jag tänkt byta till. Är det någon som vet hur mycket jobb det är att byta? Några tips om var man kan få tag på delar för bytet, som sprängkåpa, svänghjul och lameller etc? Pedalställ finns redan i bilen, då den är en manuell ifrån början.
×
×
  • Create New...