Jump to content

tobson

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About tobson

  • Födelsedag 1969-06-02

tobson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Om det är blötväder är det som att köra på vintern. Gäller att vara lätt på gasen trots mkt mönster i 255orna Svänga å gasa = sladd direkt,drifta i rondeller är heller inget problem när det är finväder
  2. Verkar som att båda bakhjulen driver hela tiden...ska det vara så?
  3. Nej,nej!Inte ciggjord Men jag kopplade idag enligt beskrivning på min -98 GT å det funkade perfekt:D Glädjen är att man har dimljusautomatik numera! Inga andra lampor fram eller bak (som ej heller behövs enligt lag) är tända! Samtidigt kan jag ha positions-hel eller halvljus(om jag vill)samtidigt! Kanon! Tack!!!:lol:
  4. IBLAND SKORRAR 3:AN NÄR VÄXELN SKA I:D Detta vid växling från 2:an,aldrig från 4:an! Vad beror det på? Redigera inlägg Svara Svara med citat
  5. Tidigare Camaro å Blazerförare bl.a! Mussen är min 29:bil, första Fårrd å första V8! Original förutom: 17" American Racing. 225-45/255-45 däck. Magnaflow. GTO lightshields. Momo-knopp. "Dimljusautomatik" Manuell fårståss,annars alla options!
  6. Är det etylenglykol eller propylen i från fabriken? Tack för det snabba svaret!
  7. Hej! Jag har köpt en flyttgodsimporterad Mustang med ursprung i Texas. Den kom till Sverige 2000 och har sedan dess stått vintertid i värme! Jag har kollat glykolen men den "bottnar" i glasröret så den gula sörjan klarar nog inte Kirunakylan:thumbdown: Bilen ska utomhus bitvis under vintern så jag tänkte spä på med glykol. Vad ska jag ha för glykol? Som skrivet är sörjan gul, nästan som "dirre";)
×
×
  • Create New...