Jump to content

Kjell Jonsson

Medlemmar
  • Inlägg

    5
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Kjell Jonsson's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Hej . Kul att några ville svara. Som ni säger så såg jag en del av era bilar på plats. Men att inte Mustang sektionen fanns på plats, var synd tyckte jag. Jag själv och flera med mej åkte runt på stan. Vädret var skitdåligt i år tyvärr. Nu laddar jag för en ny sommer på Öland ,och hoppas på fint väder.
  2. Hej på Er. Besökte motordagen på Öland den lördag 18 maj. Hade hoppats se en del Mustanger där, då stan var fylld av bilar av alla slag. 3 st Mustanger fanns på plats. Vi var ett antal som liksom jag åkte runt med våra bilar . Jag trodde att Syd-ost regionen skulle finnas där. Men icke. CMC 3891.
  3. Hej på Er. Besökte motordagen på Öland den lördag 18 maj. Hade hoppats se en del Mustanger där, då stan var fylld av bilar av alla slag. 3 st Mustanger fanns på plats. Vi var ett antal som liksom jag åkte runt med våra bilar . Jag trodde att Syd-ost regionen skulle finnas där. Men icke. CMC 3891.
  4. Tack alla som svarat. Här kommer en bild. En sommardag i Kalmar. Hälsningar Kjell
  5. Vi har ägt vår Cobra Cab-99 sen i somras. Tillbringade 1 mån, semester på Öland hejade på en massa andra Mustang ägare, gjorde en resa till Falkenberg. Besökt ett antal lokala bilträffar under hösten 2012. Nu står bilen och väntar på våren i garaget, som blev klart precis innan första snön föll. Man går där och gläntar på dörren och njuter . Där står hon klar för vårens första tur. Hälsningar Kjell
×
×
  • Create New...