Jump to content

Veronica

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Veronica

  • Födelsedag 1973-04-28

Veronica's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Förlåt mig. Jag är ovan vid att möta andra kvinnor i bil forum.
  2. Jag försöker tänka det bästa tills bevisad fel. Tack Leif. Du är mycket älskvärda.
  3. Obviously, I use the google translate to try and get the grammar and syntax something close to correct, and to learn a word, then I run the responses through to see how a person that actually speaks the language says things. It is a slow process, but, I am making a little bit of progress. As a side note, if 'Nigeriabrev' means what I suspect, I would hope that somebody would be good enough to explain to this gentleman that I want absolutely nothing from anybody here other than the opportunity to learn.
  4. Hej. Denna motor lämnade gjuteriet den 14 januari 1966. Det är en 289 avsedd för en bil 1966.
  5. Hej. Fjädern är att undvika skrammel. Det är tänkt att vara där. den platta, runda stycket som driver på fjädern, tror jag det heter "bricka". Det hör inte dit.
  6. Hej. Vänligen ursäkta min dåliga svenska, men, Ford använde inte en bricka där. Det är inte nödvändigt och är inte användbar.
  7. Tack. Du är mycket älskvärda. Jag försöker att lära sig svenska. Det är svårt, men det är roligt. Ett ord, sedan en fras, långsamt.
  8. Hej. Mitt namn är Veronica. Jag har en 64 1/2 Mustang cabriolet. Jag har en blogg för att hjälpa till att reparera gamla Mustangs på http://thecareandfeedingofponies.blogspot.com/ jag Observerat att jag har fått trafik från Sverige på min blogg. Jag vet inte hur talar svenska språket, men, jag bara vill säga hej till svenska Mustang folket. Hej svenska Mustang folket.
×
×
  • Create New...