Jump to content

Bengt Martin

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Bengt Martin's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Tack för all hjälp. Var på besiktningen idag. Allt fungerade förutom lås. Glöm krycka det var en missuppfattning. MÅSTE ENLIGT LAG MONTERA IN RATTLÅS på bilen. UNDERKÄNT på reg besiktningen idag. Vem kan göra detta ? Var kan man köpa sådant ? Var inne på Klintberg & Way men då jag inte var dealer fick jag inte handla hos en grossist. Någon som vet något om detta ? Bilen saknar rattlås idag ... Måste finnas
  2. Hej håller på att reg. besiktiga en 1996 års Ford Mustang från staterna. Nästan klar....... Har dock ett problem med ABS lampan som lyser. Min verkstad har ej det program som krävs för att kunna söka felet. Är det ngn som vet vilken verkstad i Stockholm som kan lösa ABS problemet ? Dvs har ett program för felsökning av Ford Mustang 1996 års modell ABS bromsar... Tips Bra att veta är att det krävs ett rattlås (krycka), som skall medtagas till reg. besiktningen. Enligt lag. Annars underkänt.
  3. Min son har flyttat hem från USA. Bilen är inte flyttgods utan privatimporterad från USA. En Ford Mustang cab årsmodell 1996. Den ankommer slutet på juli 2013. Vad skall man tänka på för att kunna registrera bilen. 1.Dvs vad skall man åtgärda på årsmodell 96 för att bilen skall bli godkänd ? 2. Tips på ngn verkstad i Stockholmsområdet som kan åtgärda ?
×
×
  • Create New...