Jump to content

Steve Alm

Medlemmar
  • Inlägg

    4
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Steve Alm's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Pump nr 3 har börjat låta illa o servot funkar inte, har nu skruvat ner styrservosnäckan för att byta, hardyskivan är dålig o pitmanarmen får jag inte loss, värmt o satt på avdragare som gick sönder. Oljan som jag fick på Hansen är den rätt ATF-F? Börjar o bli trött på styrservot,slangarna är nya o den sista pumpen var axeln lite för liten,så skivan vandrade på axeln, fick sätta i en 3/8 bult o kontra den. Har haft 3 st mustanger innan men det här är en riktig otursmaskin,bytt många delar på den, har tänkt att totalrenovera bilen i vinter, men kanske bäst o göra sig av med bilen o lägga kraften på Cheva trucken 1957 istället!
  2. Styrservopumpen började låta illa på min 73 mustang, tog bort remmen o konstaterade att det var pumpen som väsnades, köpte ny pump på Hansen bytt o fyllde på olja men ljudet kvarstår, kontrollerade oljenivån som är ok, ska man lufta o hur gör man isåfall det?
  3. Styrservopumpen började låta illa på min 73 mustang, tog bort remmen o konstaterade att det var pumpen som väsnades, köpte ny pump på Hansen bytt o fyllde på olja men ljudet kvarstår, kontrollerade oljenivån som är ok, ska man lufta o hur gör man isåfall det?
×
×
  • Create New...