Jump to content

Marty

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Marty

  1. Hej Jag har problem med styrningen på min -65:a. jag har gjort framvagnsinställning, bytt alla bussningar samt krängningshämmarstag. Bilen går hur fint som helst i upp till fem mil varje gång sedan blir den vinglig. Ungefär som att köra i snöslask som frusit och blivigt spårigt. Jag undrar nu vad det kan vara som är galet? Har inget kännbart glapp någonstans. Kan det vara däcken ? det är maxxis däck köpta på Alven och Ingvarsson som gått ca tusen mil. Vilka däck skulle rekommenderas? Jag vill ha 195 70 14 med vit rand. Tacksam för tips. Med vänlig hälsning Martin
  2. Jag fick lite påbackning när jag veteranföräkrade bilen. Bl.a. Genomföring från motorrum till kupé. Sedan är det många tomtar som gjort lösningar under årens lopp verkar det som så jag hade nog tänkt ha nån som kunde rensa upp så allt är ok. Ser inte så kul ut under insrumentbrädan nu om man säger så. Dessutom så är jag helt kass på bilelektronik så jag lämnar med glädje in till nån som kan så att allt blir korrekt.
  3. Hej. Är någon som vet en bra verkstad som kan dra om el i en mustang -65:a? Gärna i närheten av Alingsås eller Göteborg.
  4. oops det kom visst med en bild på puchen också. jaja så kan det gå...
  5. Foton kommer när jag lärt mig hur man får in det här. Kul att äntligen ha gått med i denna eminenta klubb är det iaf!
×
×
  • Create New...