Jump to content

kristina

Medlemmar
  • Inlägg

    23
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av kristina

  1. Var fäster man bogserlinan i 94 mustang utan att förstöra någon plast ?
  2. Tack för tipset , vore väldigt tacksam om du kan meddela dig om delen passade och funkar ? MVH Kristina
  3. Tack för tipsen , har varit i kontakt med några du nämner utan resultat . Du vet ingen i USA som säljer beg delar MVH Kristina ?
  4. Hej , har en Mustang 1994 där ABS styrboxen slutat fungera , har sökt på skroten men kan inte hitta någon Har haft den sänd till Holland men de kunde inte felsöka den Enheten är en Bosch med serinr 0265207000 Tacksam för alla tips hur jag kan lösa problemet/ Kristina:?:
  5. Hur gör jag för att felsöka ABS enheten ,och var kan jag se betydelsen av felkoderna ? Om abs lampan lyser när bilen står still , kan jag utesluta fel på givarna ? Tack på förhand !
  6. Någon som vet var man kan få hjälp med att läsa koderna för larm på ABS och Check-Engines , närmast Ljungby . Gäller Ford Mustang 1994 / Tack ?
  7. När jag körde hem min Ford Mustang 1994 efter vinterförvaring i ouppvärmd lada ( många möss där ) tändes Check Engines lampan ,något tips vad det kan vara ?
  8. OK,jag gör som du säger ! Tack för tipsen
  9. Har bytt olja och filter för 2 år sedan enligt förra ägaren ( ingen konstig lukt av nuvarande olja )
  10. Har problem med att inte växellåda vill dra när jag stannat efter längre tids körning på låg fart Någon som har erfarenhet av växellådstätning vid detta problem.Gäller en Musse 94 med automat ?
  11. Har problem när jag åkt en längre sträcka och stannar , när jag skall igång vill inte motorn ( växellådan dra ) undrar om någon har erfarenhet av att använda växellådstätning vid detta problem .Gäller en 94 års musse med automatlåda ?
  12. Hoppas på hjälp igen / Kristina Får 5 korta sedan 2 längre blinkningar på lampan som indikerar airbag, lampan som indikerar Anti-Lock har även börjat lysa Hoppas på svar ?
  13. Var sitter jordkabel mellan karross och motor på 1994 års cabb ? Har troligen jordfel på krånglande bromsljus ?
  14. Tack för alla tips,fick tag i en beg fönsterhismotor som sitter på plats så nu går fönsterhissen perfekt Tyvärr har ett annat problem dykt upp ,bromsljusen har slutat funka (övriga lysen samt blinkers fungerar ) bytt bromsljuskontakt.Några tips på felsökning ?
  15. Är det svårt ta lös motorn och se dreven ,har haft lös hela inredningen och smörjt upp alla leder. Har ej sett hur dreven ser ut men enligt din teori verkar det stämma /tack för tipset
  16. Jag kan dra den både upp och ned och det går tungt men inte i någon speciell vinkel
  17. Har problem hissa fönster vänster fram . Fönstret går inte ända upp utan det verkar slira ( hacka sista biten) Har haft bort dörrsidan och smörjt alla leder ? Kan dra fönstret för hand både upp och ned utan hjälp av motorn ? Finnes det någon åtgärd jag kan göra eller måste jag byta hela enheten ? Tacksam för tips / Kristina
  18. Tack för hjälpen / Kristina
  19. någon som vet var man kan köpa vindavvisare till 1994 års cab
  20. Söker svart baksäte i skinn till 1994 års modell. /Kristina
  21. Tack Andreas ,kontakten bytt caben fungerar !
  22. Någon som vet var jag kan få tag i en elkontakt till motorn för cabben 1994 årmodell /kristina
  23. cabmotorn fungerar ibland ? ,var sitter den 1994 års modell
×
×
  • Create New...