Jump to content

LLycke

Medlemmar
  • Inlägg

    16
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av LLycke

  1. Hur var det, hinner man med att både cruisa och köra på banan?
  2. Jag refererade till Volvo och besikningskillen till BMW. Titta på de nya Volvobilarna, fram har de gult sidomarkeringsljus som även syns framåt och bak har de rött som syns åt sidan så tack vare dem så har man börjat godkänna dessa kombinationer även på äldre bilar.
  3. Jag ringde transportstyrelsen 0771 25 25 25 och fick tala med en trevlig kvinna. Efter lite letande i databasen såg hon att Mustang 2005-09 har dispens på liten skylt även fram och hon ändrade direkt i registreringsbeviset och skickade en ny skylt för 90:- betydligt billigare än "piratskylt". Har också fått sidomarkeringsljusen fram och bak godkända av bilprovningen i Strängnäs, men man vet ju aldrig vad "Farbror Blå" tycker, men det är snyggt ;-)
  4. Då har det blivit över hundra mil med Mustangen och tack vare en trevlig dam på Transportstyrelsen sitter det en liten registreringsskylt fram och det är ändrat i papprena
  5. ‪Tänk att ha kvar samma bil som man köpte som 22 åring! #‎50YEARS‬ http://youtu.be/Bj3Y_kWgpq4
  6. Dessa finns hos American Muscle och ser diskreta ut och monteras utan åverka på bilen
  7. Har suttit i garaget och planerat. Eftersom jag är lite "rebellisk" så kommer regskylt och EU-anpassade bakljus bara att sitta på bilen vid besiktningen i april. Tack för tippset om skylthållaren, ska spåna vidare om den.
  8. Lite utanför ämnet kanske......... Men den här bilden som jag tog på Duxford förra året måste väl ändå räknas till "att köra en Mustang med kromad armbåge"?
  9. Jag hade en "riktig" taxibil 1994-1996, en Checker. Nysåld i Sverige 1982 och utrustad med rak sexa, som jag bytte mot en V8:a. När jag typade om den visade det sig att jag inte skulle få ta något bagage i bilen om jag hade åtta passagerare med i bilen. Eftersom jag var snäll på den tiden och känd på bilprovningen kollade besiktningsmannen upp typintygen på c:a 20 Checker´s Tog därefter en bruttovikt som låg lite under den högsta så jag kunde ta bagage. Vågen vi använde var Lantmännens våg vid silon i Strängnäs. Summasumarum..........var ödmjuk och frågande inför de "allrådande" på Bilprovningen, de vill gärna ha rätt men vill också göra en god gärning.....
  10. Historisk Racing är ett fantastiskt tillfälle att se riktiga racingbilar i Sverige, naturligtvis är inte utbudet lika stort som i England, men att få se en Mustang ligga och jaga en GT40 på Anderstorp är så himla härligt!Fotot är från 2013 och tyvärr sista(?) tävlingen på Anderstorp, men Gelleråsen, Mantorp, Falkenberg, Kinnekulle och Knutstorp används under 2015.Gå in på Racerhistoriska Klubbens hemsida och bli inspirerade!Det är njutbart att se o höra SAAB tvåtaktare också!
  11. Nu när Mustangen står i garaget får man börja leva på minnena! Den här "killen" skjutsade mig i sin Mustang förra sommaren, grus och asfalt, det gick lika bra (brett) överallt och när jag frågade hur fort den gick (hastighetsmätaren ur funktion) fick jag svaret att den bara var drevad för 160 km/t. Vissa dagar njuter man extra mycket!
  12. Nu står det en Mustang i garaget igen! En GT 2005 cabriolet, röd med röd inredning, en riktig sommarbil! Efter att ha varit utan en Mustang sedan 1986 är det dags igen, jag kan ju inte bara snylta på kompisen Lasse Phorshagen (se Mustang Forum den 5/12) Det är inte utan att man längtar till våren, men jag brygger en termos kaffe vid ledighet och går till garaget för att njuta en stund!
×
×
  • Create New...