Jump to content

Curre

Medlemmar
  • Inlägg

    45
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About Curre

  • Födelsedag 1963-03-31

Medlemsinformation

  • Stad
    Nybrostrand
  • Intressen
    Bilar, MC, Ishockey, Golf......

Senaste Profilbesöken

1 061 profil visningar

Curre's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

12

Omdömespoäng

  1. Jag har den och tycker att den fungerar jättebra, min fru också. Inga borrade hål heller. Skickat från min E6553 via Tapatalk
  2. Hej Miamalle Jag har installerat en Pioneer istället för min Shaker1000 men jag tappade min sub-bas. Jag har också en PAC CR2-FRD1, skulle den blå/vita kopplas in och i så fall var någonstans? He he, nu är blå/vitt inkopplat och det fungerar :-)
  3. Tack för bra info. Skall själv montera nytt nu i vår
  4. Hej Jag köpte också en på e-bay som jag inte alls kan få att fungera. Verkar mer som hokus pokus :-)
  5. Hejsan Jag är nyfiken på, när ni sätter i långa headers så behöver man ju en kortare x-pipa och hur går det med cattarna? Har sett att det finns race cattar men vad säger besiktningen??
  6. Jag håller tummarna skickat från min Xperia Z3+ via taptalk
  7. Hejsan Jag fick den dåliga nyheten av min lokala Ford handlare att "recall gäller ej i Europa". Och det svaret skall ha kommit från FMC, detta efter 4 månader.
  8. Hej Jag är ingen expert men svart brukar väl vara bränsle och blått olja. Så det låter lite som att du har olje läckage genom ventilstyrningarna. Rinner in cylindrarna när bilen stått stilla och förbränns när du startar upp.
  9. Jo min tanke är att det blir både en snyggare och säkrare bil. Inte så svajig vid häftigare manöver. Vikten cabriolet verus cupen är väl mindre än 100kg, närmare 50kg? Hur fort, jo bana någon gång om året :-) Hittade ett eibach kit för cabriolet så det skall installeras i höst Skickat från min E6553 via Tapatalk
  10. Hejsan Jag funderade på att förbättra väghållningen i samband med sänkning. Jag fann till min förvåning att de flesta kit som finns är till Cupe modellen och inget till Cab. Googlade vidare och hittade att Eibach har kit som skall passa både Cab och Cupe. Vad som gjorde mig förbryllad var en kontakt med Steeda som sa att det inte bara var sway bar bak som måste ändras utan även fjädrarna bak. Är det någon kunning här på forumet som kan reda ut detta??
  11. @Tommy Jag har en GT (06) med CAI och större trottelhus med tune. ligger också på 1.1 - 1.3 så det verkar normalt
  12. Hej Jag är 50+ och tycker att Automat är åka bil och manuel är att köra bil. Detta efter ett otal bilar med både och, de flesta automat slutate med shiftkit!
  13. Så det är inget krav av Besiktningen att de är inkopplade? Blir inte problem med utsläppen när man kopplar bort dem?
  14. Hej jag måste fråga nu när man funderar på långa headers och race cattar med FR500S längst bak. Kan man besikta med ett sådant system på? Finns det plats för alla "sensorer" i headers m.m.???
×
×
  • Create New...