Jump to content

supen

Medlemmar
  • Inlägg

    10
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av supen

  1. var nog lite otydlig, jag menade att jag monterade det du föreslog , performer insug och 500 förgasare. Så nu blir det renovering av 260 med performer kam.
  2. där ser man, har just monterat dit det insuget o förgasare + brytarlöst, så nu hackar den inte sig fram längre, det kom jag åt o byta. Vad tror du om en performer kam?
  3. Jag tror att jag lyder ditt råd och renoverar den jag har enklast så. Och ett stort tack för att du räddade mig från att köpa 302an. har ju inte varit kul o stå där o inte prylarna passat ihop (302 +FordOmatic)
  4. Jag har den kvar (Orginal motor) men den behöver renoveras, så jag tänkte stoppa in 289-302 och fixa 260 under några år. så jag vill helst behålla lådan i, vill inte ändra på för mycket . bilen är helt orginal. så om det inte går att koppla ihop 302 med fordomatic, så kanske det går att koppla ihop den med en tidig 289 5 bult. lite roligare med en lite trimmad 289a Väldigt rädd om orginal motorn.
  5. 1964 Falcon 260 + FordOmatic. Läste någonstans att c4an är längre än FordOmatic . men passar det med en 302a med c4a ?
  6. Men om jag köper en c4 så blir det väl till att korta kardan o och fixa växel lådans fäste och länkaget. om det är så kommer det bli lite för dyrt för mig. Jag måste lämna bort allt jobb eftersom jag har en mycket liten garageplats o inte kan meka där själv (har flyttat). Men om jag hittar en tidig 289a 5 bult så borde det väl passa?
  7. Jag är ganska säker på att det är en 5 bultad, vad jag har förstått så måste jag byta till en 6 bultad kåpa, behöver jag byta startkrans då?
  8. 2 växlad, den ska gås igenom i vår, och det blir inga burnisar
  9. Har en 1964 FordOmatic medium case. Fått nys på en 300HK 302a. Pallar den kraften tro? 8a tums axel odiffadl standard däck,
  10. hejsan Anders här. mitt mål är att skaffa en 69 mustang min absoluta favoritbil. det har varit nära några gånger men ingen lycka. nu får jag nöja nig med en falcon 64cab med en 260. hoppas jag inte blir alltför mobbad innan 69an införskaffas. MVH Anders
×
×
  • Create New...