Jump to content

MrTurbo

Medlemmar
  • Inlägg

    8
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

About MrTurbo

  • Födelsedag 1976-08-28

Medlemsinformation

  • Stad
    Väst
  • Yrke
    Innesäljare AD-butik
  • Intressen
    Röka gummi

Kontaktvägar

MrTurbo's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

10

Omdömespoäng

  1. Okej, hela texten försvann.... Alltså, det med bromsljuset är löst, fixade kablage vid växelreglage. Dock strular halvljus, blinkers, sidorutor, cab och lite annat ibland. Stänger man av bilen å startar igen brukar det hoppa igång. Vi ska ta ett span på ovan nämnda box.
  2. Tack! Stämmer Robin, men jag ser din bil ibland när man är i Thn. :-)
  3. Såg det men det sitter inget där... :-/
  4. Tack! Men kan det inte vara JV?? Vart ska tag sitta där man kan se färgkod?
  5. Kör 2,5" sidepipes med en ljuddämpare på var rör. Före första bes tryckte jag i några av ovan nämnda "diskbollar" i var rör och satte sedan dit nedvinklade ändrör längst ut där jag svetsat två spik som ett X i. (dels för att hålla kvar bollarna men även för att bryta ljudet lite) Efter det har jag bara kört in med sidepipes som de är. De varvar ju inget speciellt så har klarat mig. :-)
  6. Hej på er alla (både okända och kända :-) ) En del av er kommer kanske ihåg mig från gamla forumet där jag var aktiv. Var även betalande medlem några år och bland annat med i Charlotte när det begav sig. Jag heter Per Erik Ahlqvist (tidigare Arvidsson) , född 1976 och bor i Göta några mil norr om Göteborg. Tant, två ungar, katt, hus, trädgård, garage osv. Jag har kvar min Mustang -67 dock står den i dvala nu sedan några år tillbaka. Familj, hus, jobb etc har gjort att den kommit i kläm men den kostar inget där den står. :-) Vad den behöver är en ny drivlina (igen). Ska se vad som händer under kommande vinter. Mustangen jag har nu köptes via eBay från ElPaso 2004. Bilen var en orenoverad bruksbil men helt utan rost, vilket var det jag ville ha tag på. Bild från starx efter ankomst. Det blev mer eller mindre en rullande renovering där hela bilen fick sig en omgång. Den är fortfarande inte omlackad men det mesta med bromsar och chassi etc är bytt. Som den ser ut nu Det satt en 289 2V i från början men har kört med en rullkamskonverterad 351w de senaste åren. C4 lådan har vart renoverad men aldrig rört bakaxeln vilket är en av sakerna som skall göras innan den kommer ut igen. Även lyckats spräcka två kolvar i motorn så står i valet mellan att renovera IGEN eller skaffa nått annat. Det finns fler bilder och info här: http://www.garaget.org/MrTurbo
  7. Hej på er Släkting har en mustang cab -06 och vill veta vilken färgkod det är. Vi har letat på dörrar, dörrstolpar, motorrum men hittar NADA. Kan någon här möjligen hjälpa oss. :-) Tack på förhand.
×
×
  • Create New...