Jump to content

Rikardlindh

Medlemmar
  • Inlägg

    6
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Rikardlindh

  1. Hej. har en ventil som tickar i motorn, går det att sjustera? Någon som kan förklara hur man isf gör? Kanske någon som vet något bra klipp på youtube?
  2. Jo jag har prövat att ha luftakruvarna 1,5 varv till 2 varv ut. När jag går över 2 varv börjar den ryka ganska mycket så då får den fel blandning.
  3. Jag har problem med att då bilen till att gå på tomgång då jag lägger i drive. alla jag pratat med säger att tändningen ska stå mellan 8-10 grader men då vill bilen knappt gå... Min står på ca 16 grader nu och då går den bra på tomgången. Nivån i förgasaren är bra. Nån som har något tips?
  4. Hej, jag plockade ner mina motorkuddar i helgen på min mach 1 1973. For och köpte nya och när jag försöker montera dom passar dom ej till fästet på rambalken. Efter lite efterforskning får jag fram att dom som sitter på idag mest troligt hör till en gran Torino. Motorfästet passar dock även till min 351c. nu är min fråga ifall nån av er vet vart jag kan få tag på detta fäste. Hos min återförsäljare får jag bara tag på det som heter 2371 men det som heter 2370 är det som sitter där idag. Och tror ni att 2371 passar till samma rambalksfäste? Bifogar bilder så ni vet vad jag pratar om.
  5. Jag upplever att den växlar mjukt i övrigt, tycker att den kastar in ettan rätt hårt men sen växlar den fint. Är det bara att byta bakaxel ifall det är glappt eller finns det renoveringskitt?
  6. Hej, jag har en mach 1 -73 med en fmx låda. Upplever att den lägger i växlarna rätt hårt då jag exempelvis lägger in drive från parkering. Har hört att dessa lådor växlar rätt hårt men upplever det lite onaturligt. Någon som har erfarenhet av dessa? mvh rikard
×
×
  • Create New...