Jump to content

Freggie

Medlemmar
  • Inlägg

    14
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Freggie

  1. Hur är det med tull och moms när man skickar med saker med en bil i container? Är det bara att betala?
  2. Hej! Funderar på att skaffa en short shift växelspak och undrar om någon har lite info om dom. hur mycket kortare blir lägena? Och vilken ska man satsa på? Är inte gjort av pengar just nu då jag just lämnat in mina fälgar på riktning/lackering och just har beställt pype bomb!
  3. Jag lånade ett par orginalfälgar från en -14 till min -05 och dom hade passat fint om inte mina bromsok var för stora. :) Så ja dom ska passa! Finns en del listor om man googlar lite. Har tyvärr inte tid att hitta dom igen just nu men kan kolla imorgon om jag kommer ihåg.
  4. Ja det stämmer nog att jag behöver större för att komma över skivorna. Mina är 20". Stort tack för hjälpen oavsett! :)
  5. Tror inte storleken har någon betydelse. Problemet är att ekrarna måste gå utåt lite för att inte gå emot oket. Hur ser dina ut?
  6. Tjena. Jag ska lämna in mina fälgar på riktning/lackering och skulle behöva låna däck som jag kan ha på under tiden. Kommer köra 1km med dom lånade på. Testade ett par orginalfälgar från en 2014 men problemet är att jag har brembo bromsok som är för stora för dom fälgarna. Även med spacers. :/ Finns det någon mellan Karlstad och Örebro (bor i Karlskoga) som har ett par fälgar som har mycket utrymme för ett bromsok så hade det varit guld värt. :)
  7. Min skatt ligger på 2627kr för en GT -05. Hur är det möjligt att någon ska behöva betala 2000kr mer för samma bil är ju en gåta.
  8. Nu börjar det bli dags att ställa in bilen för vintern och ska passa på att rikta om mina fälgar fram och lacka om hela setet. Problemet är att jag har så smalt garage att jag inte får av däcken på båda sidorna och kan palla upp den. Det enda alternativet jag kommer på är att skaffa ett par billiga däck på typ skroten eller liknande och sätta på fram till sommaren. Finns det några andra bilar som har samma bultmönster så man kan hitta billiga däck? Och byter ni olja och filter själv eller lämnar ni in för det?
  9. Tack för svaret Tobbe1977! Bilen är redan sänkt, har 20" fälgar och öppet luftfilter med predatorbox. Så nu är det bara dämpare, shirtshift och spoiler kvar (for now ). Hittade denna spoiler som ser ut som en shelbyläpp och vad jag kan läsa mig till så ska den passa till GT. http://www.latemodelrestoration.com/item/CER-4339FTB/2005-09-Mustang-Gt-Type-3-Front-Chin-Spoiler-With-Black-Text Milner, varför ska du sälja shifter redan?
  10. Har nu varit ägare av min GT -05 i två veckor och är redan sugen på att fixa några saker på den. Först så vill jag gärna ha på en chin spoiler på den och tycker att den som sitter på shelby'n är väldigt läcker. Men har aldrig sett en GT-front med den. Är det någon som har som kan visa en bild på den? Gillar också att man kan åka över farthinder eftersom den inte gör fronten särskilt mycket lägre jämfört med andra läppar. Sen är jag sugen på att installera short shifter då jag tycker att den känns lite osportig just nu. (Kan vara jag som är dålig på att växla ) Har iallafall sett lite på ebay och där kan man få hem dessa för rimliga pengar. Har ni några rekommendationer? http://www.ebay.com/itm/NEW-OEM-Ford-Racing-2005-2009-Mustang-Gt-Short-Throw-Shifter-M7210MGT-/261583289728?fits=Model%3AMustang&hash=item3ce7943d80&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/2005-2014-Mustang-Steeda-T56-T-56-Magnum-XL-6-Speed-Tri-Ax-Short-Throw-Shifter-/371251044229?fits=Model%3AMustang&hash=item5670495f85&vxp=mtr http://www.ebay.com/itm/Hurst-2005-2010-Mustang-GT-Comp-Plus-5-Speed-Manual-Short-Throw-Shifter-Bolt-In-/271652614866?hash=item3f3fc1f2d2&vxp=mtr Sen ska det på andra ljuddämpare så fort jag besiktigat den nu i Juli. Dock inte bestämt vad det blir än! Hur ser ni för övrigt på att modifiera Mustanger? Dåligt, bra? Hur brukar prisbilden vara på en Mustang med extra utrustning (exteriört).
  11. Låter det mer med loudmouth än med raka rör? Sitter orginalburkarna bara runt rörd. Så man bara kan knäppa bort dom menar ni?
  12. Jag tycker att den låter lite dåligt på tomgång och jag tycker man ska synas och höras när man har en Mustang/V8! Går det att besiktiga bilen med pypes bombs eller måste man byta varje gång? Skickar iväg ett PM till dig!
  13. Har just införskaffat mig en Mustang GT -05 med avgassystem ala orginal. Jag skulle gärna få den att låta lite mer och har läst igenom alla trådar angående ljuddämpare (och brist på ljuddämpare ). Jag har en vän som är duktig på att svetsa och som byggt avgassystem tidigare så jag funderar på om man skulle testa med raka rör? Någon som har detta på sin mustang och kan berätta hur det låter? Andra alternativ verkar vara SLP Loudmouth Pype bombs FR500S Vad ska man välja? Vill ha så mycket V8-ljud som möjligt som fortfarande är halvlagligt! Man ska synas och höras!
  14. Ny lycklig ägare av en Mustang GT -05! Drömmen är att en dag ha en Shelby GT500 -69! Jag tänkte passa på att kanske få svar på mina två frågor jag har angående bilen också! När jag körde hem bilen så vart jag tvungen att stanna för att se om att motorhuven verkligen var stängd. Har sen läst att det är rätt vanligt att motorhuven hoppar lite när man kommer över 100km/h. Men finns det något man kan göra för att lösa problemet? Man hör ju t.om. när den glappar inne i bilen! Har även en sidospegel som inte vill justera sig ordentligt. När man justerar den innåt så går den nån cm men se. Hoppar tillbaka till samma läge igen. Det är inte orginalspeglar men alla speglar borde ju vara relativt samma. Sommaren är iallafall räddad, oavsett väder!
×
×
  • Create New...