Jump to content

DennisW

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av DennisW

  1. Misstänkte det. Blir att byta bromsar själv. Dock har jag fått för mig att man inte tjänar mycket på att serva själv, dessutom får man en stämpel i boken. Låter 2000kr som en vettig peng för oljebyte, oljefilter och luftfilter byte?
  2. Vad skönt att höra. Menade du bromsarna, service eller båda? Har meckat en del med tidigare bilar, men moderna bilar brukar ju omöjliggöra det tyvärr.
  3. Hej. Har en mustang 3,7 V6 2011. Har beställt nya skivor och klossar fram och hade tänkt byta själv, någon som har erfarenhet av detta? Några problem? Speciella verktyg som behövs? Andra tips? är dessutom dags för service, enligt Fords hemsida så är det olja, filter och luftfilter som ska bytas. Någon som har några tips, komplicerat att fixa detta själv? Kanske billigare och bättre att lämna in den? Har fått ett erbjudande på 2000kr för rubbet. Om man gör det själv, något att tänka på, speciella verktyg?
  4. Väldigt sen uppdatering. Men det visade sig att mr cab inte fäst inre hjulhuset ordentligt efter lackbehandling
  5. Hej. Köpte nyligen min mustang 2011 V6. Men har ett väldigt irriterande vibrerande ljud från passagerar sidan så fort jag kör snabbare än 100km/h. Har läst något om ett fäste som gått sänder i à stolpen men i och med att det bara hörs när man når 100 så börjar jag misstänka något mekaniskt. Snälla hjälp, någon som varit med om detta tidigare!?
  6. Okej. Tack så mycket för alla tips. Ska ta med den till en Ford verkstad idag, så dem får kolla på den om den kan se några tecken på att den varit krockad.
  7. Hej. Hade tänkt att köpa min första mustang. Var och kollade på den och den är i utmärkt skick, jätte fin och går jättebra. Allt var klart och bestämt men bestämde mig för att kolla carfax. Där stod det att den hade varit krockad i USA , inte en gång utan minst 2 gånger. Sedan exporterad till Litauen sen hit tills Sverige. Jag frågade ägaren om detta stämde och han svarade att carfax uppgifter stämmer sällan på importbilar. Och att han köpte den ny i USA, hade den där i 3 år, sen importerade den genom Litauen till Sverige för att slippa tull. Bör man lita på detta? Och stämmer det att carfax inte går att lita på på importbilar?
×
×
  • Create New...