Jump to content

swemustang05

Medlemmar
  • Inlägg

    12
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    2

swemustang05 last won the day on 10 oktober 2016

swemustang05 had the most liked content!

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

swemustang05's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

12

Omdömespoäng

  1. Fick höra senast jag hade den på service att det numer inte spelade någon roll men det låter som det är bäst att tejpa eller rycka lamporna ändå nu då inför besiktningen?
  2. Min -05 GT funkar ganska ofta så att när den stått ute och solen gassat på instrumentpanelen så funkar ej riktigt motortemp eller bensinmätaren. Tar jag den från garaget så funkar det alltid eller om man kört ett tag och sen stänger av och startar igen... Mest motortempen jag är orolig för att inte se... Även i mitt fall funkar färddatorn för att hålla koll på hur mycket soppa som är kvar i tanken...
  3. Det hände mig också nu men tur jag läst detta precis innan. :) Ekade där nere i garaget. Men antagligen batteritorsk då. Hade det ju inkopplat sedan Oktober vilket kanske inte var det bästa. Men är det någon idé att föröska starta med startkablar eller bör man ladda upp det helt först? Den står i flerbilsgarage just nu och lite taskigt till så hade vart gott att bara få igång den och köra hem den.
  4. Hallå. Har en carfax-rapport kvar att ta ut om någon är intresserad. Blev köp för min del innan jag han utnyttja alla. Skicka mig regnr..
  5. Plockar upp en gammal tråd igen här. Hur funkar det att prata telefon via denna alpine-enhet du köpte? Verkar som en bra enhet i övrigt. Köpte precis en 2005'a som jag bara måste byta ut shaker'n på.
  6. Plockar upp en gammal tråd. Värdering så här ett år senare på liknande bil. Ganska standard (Sänkt + Magnaflow) -05 GT med ren carfax och 12000 mil. Jag upplever den som väldigt fin men stått still ganska länge och verkar behöva lite nya bromsskivor/däck till sommaren. Finns på blocket. >Länk<
  7. Mycket god input från alla känns det som. Gällande prisbilden så varierar det ju väldigt mycket när man kikar på bytbil/blocket etc. Relativt 120k och uppåt. (nu snackar jag årsmodell 2005-2007) De billigare verkar ha lite saker i carfax'en som man bör ta i beaktning. Vissa andra ligger snarare uppåt 200k. Men en ren carfax på en GT-05 över 10.000 mil och pris runt 150k låter det rimligt? Skicket verkar vara hur fint som helst.
  8. Good to know. Men generellt så verkar ju vissa om än inte många köra sina bilar året runt och jag ser ju gärna att möjligheten finns. Har dock aldrig sett någon ta upp detta tidigare.
  9. Bra input. Har tänkt tanken men tror inte detta kommer vara min enda bil. Bor i Göteborg så det är ju inte direkt vinterväglag många dagar om året. Dock är jag lite rädd för allt jädra salt här nere.. Och nog vore det kul att sticka ut med V8an en härlig vinterdag?
  10. Det låter som det finns hopp även för mig som blivande mustangägare då. Har någon mer input tas det tacksamt emot. Tack
  11. Hello. Jag har inför varje bilköp sista 15 åren haft ögonen på Mustangerna och det har alltid blivit något annat roligt/mindre roligt men nu kan jag inte riktigt slita blicken. Nej jag är inte 40 än... Jag som då inte är speciellt bilkunnig eller så superintresserad av bilar (sorry boys/girls/hens) undrar om det är dumt att köpa på sig en Mustang eller alls en bil av den typen om jag inte riktigt vet vad jag köper. Vill gärna ha en riktigt kul bil som funkar hyffsat smärtfritt mellan serviceintervallerna. Tycker bara de är sjukt snygga och riktigt trevliga att köra. Frågan är om det är värt det om man inte vill hålla på att meka själv? Eller har jag bara fått för mig att alla håller på extremt mycket själva med sina bilar? Kikar på 05/07 och uppåt och har läst riktigt mycket bra info och input här på forumet innan men ej hittat någon tråd där jag känner att man är i min skala av bilkunnigheten.. input?
×
×
  • Create New...