Jump to content

Per-i-Karlskrona

Medlemmar
  • Inlägg

    3
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

  • Days Won

    1

Per-i-Karlskrona last won the day on 17 juni 2016

Per-i-Karlskrona had the most liked content!

Medlemsinformation

  • Stad
    Karlskrona

Senaste Profilbesöken

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Per-i-Karlskrona's Achievements

Nybörjare

Nybörjare (1/14)

4

Omdömespoäng

  1. Har denna vecka servat min Mustang-16 på en auktoriserad Ford-verkstad. D v s inte Ford men godkänd av Ford. Bilen har bara gått 650 mil men föll på ettårsgränsen. Enligt verkstan gäller service (inte bara oljebyte) fast det stod "Byt olja" på informationsdisplayen. Min uppfattning är att det krävs en godkänd Fordverkstan för att Ford assistans och garanti ska gälla. Inte 100% säker på garantin med helt säker på assistansen. Betalade 3510:- och i det fanns 7.6 liter olja och nytt oljefilter. Servicen var relativt omfattande och innehöll många kontroller.
  2. Äntligen fick jag Mustangen fast något försenad. Vädret var tråkigt men blir nog snart bättre. Men vilket tryck. Den svarar direkt på gasen. Värre än berg-och-dalbanan på Gröna Lund sa min dotter när hon fick åka.
  3. Hej - har beställt en ny Ford Mustang GT Convertible manuell race red från Upplands Motor. Får den i mars - maj 2016 (hoppas jag). Bilen kommer att vara en sommarbil och vara stationerad i Karlskrona där jag bor. Ser fram mot kommande Mustangträffar. Har naturligtvis gått med i Mustangklubben. /Per
×
×
  • Create New...