Jump to content

Anders Fransson

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av Anders Fransson

  1. Har ett problem med att vatten samlas på golvet på passagerarsidan när det har regnat eller har tvättat. Misstänker att det kommer via friskluftsintagen framför vindrutan, har jag missat någon dränering vid renoveringen?
  2. Tack Per Berglund, mätte tändspolen och den var trasig. När jag demonterat den visade det sig att den spruckit. Hur nu det kan hända?
  3. Körde min 66:a med 289 för några dagar sedan, gick som en klocka. Men nu startar den inte, gnista saknas. Idé om vad som kan hänt när bilen stått stilla? För att kolla tändspolen mäter man resistensen? och vad ska värdet ligga på? Kör brytarlöst Pentronics, går denna att mäta? Tacksam för all hjälp.
  4. Tackar för ert engagemang, det visade sig vara en packning i huvudbromscylindern. Nu kör vi igen.
  5. Inga lekage rör,slangar, cylinder. Lägre nivå i stora behållaren.
  6. Tog en premiärtur efter vinteruppehåll, inga problem med bromsarna. Dagen efter fanns inget tryck alls, pedalen går i botten, går inte pumpa upp tryck - tips på vad som kan vara felet / åtgärder mottages tacksamt. 66:a med bromsservo & tvåkrets.
  7. Tack för respons. HT. Ska prova detta men är rädd att det blir att slipa bort lacken på dropplisten.
  8. Hallå Behöver tips på hur man monterar kromade dropplister. Dessa ska "tryckas" dit vilket är lättare sagt än gjort utan att skada listen eller lacken, någon som har erfarenhet? Vilka verktyg kan användas, andra tips eller tricks.
×
×
  • Create New...