Jump to content

SUPRA

Medlemmar
  • Inlägg

    29
  • Blev forummedlem

  • Senaste besök

Allt skrivet av SUPRA

  1. Köp en svensk och modda! Allt annat är vansinne.
  2. Stockholm förort 1000-1500 mil Ingen under 25. 5 965 kr / år Ford Försäkring, med den utökade inkl. djurolycka, hyrbil etc. som ingick i "prova-på".
  3. Den lyser när det är mörkt och man öppnar / stänger bilen bl.a. med fjärren.
  4. In och betygsätt er Ford Mustang! "Jag vill gärna skriva mer om Ford i tidningen, och med fler betyg på Ford Mustang kan vi göra fler reportage om den som begagnat köp. Alltså, sätt betyg på din bil – så kommer det reportage! Sprid gärna detta till andra Fordägare! Det är självklart också mycket välkommet med betyg på din vardagsbil! Här är länken till undersöknings. Du får nr 13 av digitaltidningen som ett lite tack!" http://www.mestmotor.se/automotorsport/begenkat/
  5. Bakspegelsprojektorn - den som projicerar hästen på marken - är det fler än jag som fått fel på den? Gissar att det är nån folie, eller fukt, som gör att Mustang-loggan inte projiceras rätt. Det ser ut som ett vårtsvin, för att citera min dotter :D Spelar ingen egentlig roll för egen del, får väl åtgärda det på garantin vid någon service.
  6. Har kört 0,9 som bäst, men det var inte så kul. Det går att få ner om man gör som Junkers, men det var inte därför jag köpte en V8. Motorväg för egen del, brukar ligga på 1.1-1.2, ofta högre om man gör lite "pulls". I stan kan det lätt bli över 2 lit / mil. Det är ingen idé att vara stor och stark om man inte visar det ibland ;)
  7. Köpte beggade V8-fälgar på Blocket inkl sommardäck som hade gått 250 mil. Tror inte jag kommer köra min på vintern, men frågan är om jag kommer kunna hålla mig?
  8. Det ser ut som att jag kommer att byta försäkringsbolag, har inte råd med "lyxen" att betala Trygg Hansa längre vare sig för villa eller bil. Och de verkar inte så sugna på att förhandla pris, så efter 15 år verkar det som att jag byter. Med "rabatt" vill de ha 10 200 kr 7 år för en halvis på V8. Ska bli intressant att se vad de andra bolagen tar.
  9. Installerade ett Rousch axle-back på Avgassystemet i Bromma. Gick mycket smidigt, men som en del påpekat så är det viktigt hur man kapar. Det tog ~1000 kr för installationen. Ljudet...mer än original. Det är alltid en smaksak, men det är på gränsen till för högt för min del, men bara ibland. Ni vet hur det är, ibland vill man smyga och det går faktiskt. Men vid gaspådrag låter det, en hel del V8. Körde ner till Göteborg ToR och det fungerar, inget irriterande. Rekommenderas!
  10. Jag har en 2016 GT V8 automat. Kör överallt med den, nu över 1000 mil. Fungerar hur bra som helst, inga problem. Enda som jag märkt är att projiceringen av hästen från backspegeln gått sönder lite på förarsidan. No big deal. Har bytt till axle-back. Köp - den är en bra bil med 5 års garanti...som vilken Mondeo som helst. Hade inte köpt en importbil dock.
  11. Mitt Roush-system kom idag. Ser ju ut som raka rör nästan...
  12. Köpställe och art nr?
×
×
  • Create New...