Jump to content
 • Västerbotten

  TheBullitt
  hej på er Mustangvänner! hoppas att ni trots denna Corona har fått varit ute på vägarna i sommar. Vi har ju vår gammlia  2.0 som är istället för gammlia kvällarna varje onsdag. De har verkligen anordnat ett trevligt arrangemang där vi som kör dessa kvällar sitter i våra bilar och inte går ur dem. Som mest har vi varit dryga 200 bilar på de sträckor vi har kört som blir nya varje onsdag. Vi vill verkligen rekommendera dessa onsdagskvällar som är kvar. All info finns på Umeå Cruising facebooks hemsida för er som är intresserade. Ni som inte har facebook kan köra till Gamlia i Umeå nästa onsdag för det är där vi samlas innan avfärd, om ni ska delta kom i tid. gärna halv 6 avfärd 18.00. Hur många gånger som är kvar vet vi inte. Vi som har varit med och kört vet hur roligt det är när vi kör in i byar där folk sitter på sina tomter och vinkar och fotar och njuter av alla bilar som rullar förbi, Umeå Cruising  samt Umeå Veteranbilssällskap är de som håller i detta.  Tanken är att vi ska göra något i Augusti igen och vi åter kommer med det.  Sköt om er  Hälsningar  Karin och Axel .

  TheBullitt
  Hej Mustangvänner, ja denna Corona epidemi. Våra aktiviteter som vi planerat denna säsong kan tyvärr påverkas, det är än så länge ingen av de träffar vi planerat in som har sagt att det inte blir av, men vi får nog ställa in oss på det om detta fortsätter. Vår aktivitet att köra gokart och att besöka Ditec får också skjutas fram. Jag hade hoppats på att ordna något på mustangens födelsedag men det vågar jag idag inte planera för. Vi får göra det bästa och hoppas på att detta snart är över, det kommer att vara ett år vi kommer att minnas och tala om.  Ja vad säger man fortsättning följer, och betänk snart backar vi ut det är i alla fall något att glädjas över vi får vinka till varandra och hålla avståndet tillsvidare.😊😎👍
  mvh Karin 

  TheBullitt
  Öppna Träffar = träffar som inte är uppbokade 
   Ö-vik första maj
  MHRF deras veteranbil cruising. 
  Fällfors Racet 13/6
  Summer Meet Västerås 2-4 juli
  Power meet Lidköping 2-4 juli
  Car Classic Åsele
  Hi Coast Höga kusten 8-9 Aug.
  Guldrundan Skellefteå 15 aug.
  Bilträff i Burträsk 
  Ava Havsbad bilutflykt
  Rovågern Utflykt för att äta gott.
  Arnolds Bilmuseum 
  Utflykt till Lövånger alt Rismyrliden.
  Cruising till Vindeln kvarn.
   
  Rabatter för Medlemmar i Mustangklubben vid uppvisat medlemskort 
  Van Service 10-20%
  Mekonomen Ersboda 10%
  Hotell Aveny 10%
  Restaurang Angelini 10%
  Gärdin och persson Västerslätt 10%
  Ditec 10%
  Meca Västerslätt 10%

  TheBullitt
  Hej på er! Jag vill påminna om att det är fikaträff nu på onsdag den 19:e på Ikea kl.18, jag kan tyvärr inte delta denna gång så det blir Axel och Åke som kommer att hålla i den info som efterfrågas. Ha en trevlig fika stund så ses vi nästa fika träff, då har jag och Åke varit på årsmöte och då finns det säkert en del att prata om. Här är lite ni kan fundera över. 1. jag har varit i kontakt med Racing Dreams i Balsjö som har gokart banan och de meddelade att de inte kunde ta emot oss som var intresserade att köra gokart i mars månad för de hade underhåll på banan då. Vi var välkomna i April eller maj. diskutera detta så kan vi i planeringsgruppen lämna förslag på tider till dem. 2. Vi har varit i kontakt med Carstedts om arrangemanget där som vi brukar ha. förslag på två alternativa dagar är  lördagen den 23 maj, alt. lördag den 30 maj( pingstafton)  diskutera detta , det är bra om vi har två datum. Till gokarten finns lite olika alternativ beroende på vilken körning man vill ha. Från 350kr upp till 625kr är standardpaketen. Sen kan man ju välja själv om man vill ha något speciellt. 
  Har satt ett max på 30personer men det börjar bli trångt om man är fler än 24. 
  Då har vi lite mer info för de som är intresserade för detta i april eller maj, vi återkommer om detta. Kalendern kommer uppdateras här på hemsidan med träffar som är aktuella i år. ☺️
  mvh Karin och Axel 

  TheBullitt
  Hej!  det blir grillat hos oss som avslut på dagen därför måste vi ha in anmälningar så att vi kan köpa in de vi behöver. Senast i morgon 28/8 vill jag veta hur många det är som deltar 0706921545 några har anmält sig men vi är inte 10 ännu. Hälsningar Karin. 

  TheBullitt
  I samlad kolonn av 6 mustanger så lämnade vi Umeå kl 8:30 för avfärd mot Lycksele. vi var 7 från början men tyvärr så fick våran mästerfotograf Janne vända hem och byta bil då hans blev på dåligt humör, sådan otur men som tur var så hade han sin mazda som han kunde ta istället. Den rymdes tyvärr inte i fållan 😉 
   Vi anlände strax före kl 10 och vi fick stå på den vanliga platsen "Gammplatsen". Det var en olidlig värme denna dag så många av oss sökte skydd i skuggan och höll oss där medans alla möjliga bilar rullade förbi. totalt blev vi 29 bilar i fållan och värdar denna dag var våra lyckselevänner Tomas och Eva tillsammans med Karin. Vad roligt att vi blev så många i fållan och att få träffa några nya medlemmar också med sina pållar. Stort tack för att ni kom allihopa, än är inte säsongen över! 
  Mvh Karin & Axel   TheBullitt
  Det blev en trevlig dag här på wheels. två glada vinnare blev det hos oss i mustang hagen. People chioce vinnare Sven-Åke Johansson och Marinette isakssons 66:a cab, stort grattis! Slumpmässigt utvald bland alla fina bilar blev Lars och Ulrika Johansson med sin 73:a stort grattis till er. Tack alla för en fantastisk dag. Nu tar vi en paus och nästa träff blir Lycksele. Tack Fredrik och Bernt samt Axel för hjälpen idag. Hälsningar Karin.
  TheBullitt
  Hej Mustangvänner! På lördag är det dags, är ni taggad!? För att vi ska få en möjlighet att stå tillsammans gör vi som förgående år.Vi samlas utanför grindarna kl 08.00 ett tips är att ni kör in från Dragonskolans håll så att ni inte kommer och svänger in vid brandstationen det är oftast där det redan står bilar och då kan vi bli efter. Det gäller att köra in på ett pärlband bort till "vår " plats. Crew denna dag är Karin, Fredrik,Axel ,Berndt. Vi har denna år 2 Pokaler som ska få sina vinnare. En repris från förra året. Men kom ihåg detta är bara för oss mustangvänner och i "vår" fålla. Väl mött! Hälsningar Karin.


×
×
 • Create New...