Jump to content
 • Västkusten

  Jorma T. Pagander
  Ford-träffen på Brännebacka gård sommaren 2020!
  Hej! Mycket goda nyheter för oss Mustangälskare i dessa tider. Brännebacka gård har fått tillstånd att arrangera den årligt återkommande Fordträffen i år också! Så här skriver arrangörerna om den kommande träffen:
  Årets Fordträff blir av men i ett slutet format.  
  Träffen får hållas om den är sluten. Tidigare har även andra bilmärken kunnat besöka träffen, men i år får endast personer i Fordar får komma in på området. Vi kommer hålla extra avstånd mellan bilarna på våra stora ytor. Egenansvar gäller, så känner ni minsta symptom så stannar ni hemma. Vi tillhandahåller med handsprit, och städar toaletterna kontinuerligt.
   
  Årets träff blir i ett enklare utförande, detta för att undvika trängsel som är villkoret från polisens sida för att vi skall kunna genomföra Fordträffen. Vi har serveringen som vanligt i ladan, men underhållning, röstning och prisutdelning med mera uteblir, detta för att undvika trängsel. Säljer ni reservdelar hålls detta utomhus, och vi ger er stora ytor att vara på. För att kunna hålla träffen tar vi ut en entréavgift på 20 kr per person. Vi hälsar er varmt välkomna till vår gemytliga träff den 18 juli vid Brännebacka Gård i Grästorp och tänk på att hålla avstånd!
  Vi öppnar området kl. 09:00 och håller på till 16:00.
  Hälsningar Henrik Brännegårdh och Christian CC Claesson.
  Vid frågor ring! 0703–120023.
  Hitta hit:
  Adressen är Flo Brännebacka 7, 467 92 Grästorp. Gården ligger väl skyltat längs väg 47 mellan Tre Älgar och Grästorps samhälle. Från E45:an Göteborg/Dalsland, kör in på 44:an mot Lidköping, sväng höger in på väg 47 vid trafikplats Tre Älgar, kör 2 km och du har gården på höger sida. Från 47:an Jönköping kör mot och genom Grästorp, 2km efter samhället finns gården på vänster sida.
   

  Jorma T. Pagander
  Nu på tisdag den 24 mars har vi vårt lilla start på året-möte på Ikea i Uddevalla. Vi sitter i matsalen som vanligt, om vi får plats och det är öppet. Tänker på coronatiderna som nu råder. Just för tillfället är det öppet till 20.00 på kvällarna, enligt IKEA. Jag jobbar till 18.00 men kommer så fort jag kan. Har med lite info och träfflistan bland annat. Nämner nu att vi kommer att ha en vårträff fredag 1:e maj! Mer info om den i kalendern på Västkustens sida. Vi ses på tisdag!

  Jorma T. Pagander
  Bara en liten påminnellse om Grensetreffen om en och en halv vecka, lördagen den 10 augusti. Jag kanske är tidigt ute men bättre tidigt än aldrig!! Det är dags igen för vår årliga lilla resa till Halden och Grensetreffen, som vi har tillsammans med den norska Mustangkubben. För er  som vill åka tillsammans till Halden, så åker vi från Br. Brandts bilparkering i Dingle, kl. 09,00. Vi  kör så sakteliga upp till Halden via Blå-Gröna vägen, för att anlända ca: 10,15-10,30 till Fredrikstens fästning.  Hoppas nu att vädret blir soligt och varmt igen. Alla Mustangägare är välkomna, medlemmar som ickemedlemmar. Med förhoppning om en trevlig Mustangträff i Norge! 

  Jorma T. Pagander
  Vill bara påminna om Brännebackaträffen nu på lördag den 20 juli. Är det någon som kanske vill ordna en liten
  kö med Mustanger till träffen så lägg ut det på Mustang Club West. Var man samlas och tid blir bra!  Jag har
  kopierat lite av informationen på deras sida och skrivit till lite själv. Alltså, vill ni ha mer information, skriv
  Brännebacka gård Ford på Google så kommer ni rätt.  Lägger ut detta  på Mustang Club West. Vi ses på lördag och
  Välkomna allihopa!
  Hålltider, ungefärliga under dagen:
  09.00: Insläpp för bilutställare. Säljare packar upp och gör i ordning sina varor på borden.
  11.00: Träffen öppnar för besökare. Röstsedlar på bilarna lämnas in i sekretariatet, och man kan
  endast rösta på Fordar. Röstning avslutas runt 12.30. Classic Mustang Club har också en liten 
  prisutdelning. Vem som tar ut vinnarna där återkommer jag till. Vi har vår prisutdelning efter
  Brännebackaträffens prisutdelning!
  13.00-13.30: Prisutdelning.
  16.00: Vi rundar av årets träff.

  Jorma T. Pagander
  Lördagen den 15 juni åker vi från Brandt Bil i Dingle till Hvaler utanför Fredrikstad, Norge. 
  Vi träffas i Dingle från kl 9:30 och åker därifrån kl 10:00. 
  Vi tar den Blå-Gröna vägen norrut till Halden (ca 75 km) innan vi tar ett litet stopp för uppsamling och toabesök (Shelltappen innan påfarten till E6:an norr om Halden). Här stannar vi ca 15 min innan vi kör ut på E6:an för en kortare motorvägstur på ca 15 min innan vi svänger av mot Fredrikstad. 
  I Fredrikstad kommer vi att passera en automatisk biltullstation. Faktura för detta kommer med posten ca 3-6 månader efter passagen (ca 20 NOK). 
  När vi anländer till Fredrikstad tar vi sikte mot ö-gruppen Hvaler, som är slutdestination. Där ställer vi upp bilarna och går till restaurangen Big Fish för en bit mat, om man vill. Anmäl dig till Johan (mail: johan.g.svensson@telia.com) allra senast 8 juni, gärna tidigare. 
  Detta tycker vi är en väldigt trevlig tripp, vi passerar bl a 6 broar och 1 tunnel (som är 3,8 km lång), nära havet hela vägen från Fredrikstad till Hvaler. Så vackert! 
  Mer information och i den bifogade filen. Frågor och funderingar? Ring Johan på 072-7210041 eller Annette på 0708-250540.


  Jorma T. Pagander
  Nu är det bara några dagar kvar på anmälningstiden till TCM. Vill bara påminna om att ni som vill med till Tjolöholm Classic Motor Show den 19 maj, skall anmäla sig till mig, Jorma, på mail: jorma.pagander@mustangclubsweden.org  innan 1:a maj. Namn, CMC-nummer, reg-nummer och vad det är för bil. Någon vecka innan TCM får ni info och biljett på den e-mailadress som jag fick er anmälan på. Hör av er och välkomna!
   

  Jorma T. Pagander
  Då var det tid igen. Söndagen den 19:e maj går TCM, Tjolöholm Classic Show, av stapeln och som vanligt vill jag ha anmälningarna till mig via e-mail och inte på något annat sätt. Senast slutet av april, vill jag ha namn, cmc-nummer, vad det är för bil och registreringsnummer. Har anmält 50 bilar i år, så det finns nog gott om plats, men först till kvarn gäller som alltid. Efter det, när jag fått en biljett och information från TCM via e-mail till mig, så mailar jag kopior på biljetterna och info till alla som anmält sig via e-mail. Jag brukar skriva ut extra biljetter, som jag har med mig till Sandsjöbacka utanför Göteborg, till de som har glömt sina biljetter. Men om jag av någon anledning blir förhindrad att närvara på TCM t.ex. så kommer det inga extra biljetter. Det är orsaken, gott folk, att jag vill ha anmälan via e-mail till mig, så att ni kan skriva ut era egna biljetter! Hoppas att det blir lika fint väder som vanligt och som det var förra året. Välkomna med anmälningar till: jorma.pagander@mustangclubsweden.org
   
   
   ×
×
 • Create New...